Davidson1999 Opublikowano 16 Listopada 2025 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2025 (edytowane) Miejsce złożenia zamówienia: przez serwer / przez stronę sklepu ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Data zakupu usługi: Nazwa zakupionej usługi: Dane identyfikacyjne tej usługi: Opis problemu z usługą: Czy zapoznałeś się z informacjami w sklepie mogącymi rozwiązać ten problem: TAK / NIE ( wybierz jedno i usuń resztę informacji ) Dodatkowe informacje lub uwagi do zgłoszenia: Edytowane 16 Listopada 2025 przez Davidson1999 Witam,mam problem z usługą którą zakupiłem wczoraj 15.11.2025 ok godz 22:58.Problem dotyczy braku specjalnego noża na serwerze 4FUN w ustawieniach noży widnieje on jako opcja ale nie mogę jej użyć nazwa usługi ViP.PRO pakiet wykupiony na 30dni GET, 16 Listopada 2025 Uzupełnij prawidłowo wzór.
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2025 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi