Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2013 Właściciel Opublikowano 5 Września 2013 Witajcie, Oficjalnie informujemy, iż nawiązaliśmy współpracę z radiem viva. Zapraszamy na fanpage: https://www.facebook.com/InternetoweRadioViva Na naszej stronie, po prawej stronie (sidebar) znajdziesz odtwarzacz muzyczny. Chcesz posłuchać? Wystarczy włączyć go, a nie jak to miało miejsce w ostatnich godzinach, że automatycznie się włączało :-) Pozdrawiamy, FGTeam 7
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 5 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2013 Jaka w tym współpraca jak nic na ich stronie nie widzę o Fragujemy.com
Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Września 2013 Jaka w tym współpraca jak nic na ich stronie nie widzę o Fragujemy.com Jutro zostanie dostarczone wszystko co trzeba, więc nie wysuwaj pochopnych wniosków bez konkretnej wiedzy. Poinformowałem fakcie, bo faktem jest to, że będziemy zacieśniać współpracę jeszcze bardziej i tworzyć przyjacielskie stosunki. Na dniach to wszystko się rozwinie. #6666 post
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 6 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 I bardzo się cieszę, jeśli ktoś będzie miał ochotę, to posłucha, zawsze to jakiś miły dodatek do strony.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2013 Ja się cieszę, że nie muszę włączać żadnych dodatkowych stron i mogę słuchać radia :).
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2013 Autor Właściciel Opublikowano 16 Września 2013 Nowa strona już jest: http://radio-viva.pl/ ! :) Radio również już działa i jest dostępne na naszej stronie.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi