Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Rekompensaty - usługi na zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Roman54 napisał(a):

Rodzaj konta, z którego został dokonany zakup: email

Typ zakupionej usługi: V.I.P. na nick: Roman62

Serwer, na którym funkcjonuje usługa: FFA

Wybrana rekompensata dla usługi: Możliwość bezpłatnego przedłużenia usługi o okres 2 lat od momentu jej zakupu.

Może to było na Roman54 ja tego nie pamiętam a w moim wieku coraz gorzej z pamięcią więc może Tobie kolego GET będzie łatwiej to sprawdzić , bo ja nawet nie wiem jak to zrobić przecież to było już dawno

GET,

Nie komentuj tylko edytuj post lub prowadź dyskusję na priv.

Opublikowano

Może to było na Roman54 ja tego nie pamiętam a w moim wieku coraz gorzej z pamięcią więc może Tobie kolego GET będzie łatwiej to sprawdzić , bo ja nawet nie wiem jak to zrobić przecież to było już dawno

GET,

Złóż wniosek kolejny raz lub skontaktuj się z nami w celu rozwiązania sytuacji.

Opublikowano

Dobrze   GET może czegoś nie zrozumiałem  ,ale Ty rozumiejący  mogłeś mi pomóc i to naprawić .Przepraszam za zamieszanie i cóż poszukam innego serwera idzie zima ,więc czasu sporo na granie . Do widzenia

• Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

@ Roman54 , jeśli Ty nie potrafisz zajarzyć za 5 razem ani tym bardziej przeczytać krótkiej, ale treściwej informacji w temacie:

to faktycznie, darujmy sobie, ponieważ cały czas udzielałem Ci odpowiedzi oraz wyraziłem chęć pomocy na priv ( prywatna wiadomość ), ale nie skorzystałeś z niej. Ponadto, 3 raz Ci zwracam uwagę, abyś NIE KOMENTOWAŁ w tym temacie niczego, a jeśli już to edytował swój post. To też zbyt trudne do zrozumienia? Twój wiek nie powinien wyłączać Cię z myślenia - szanuj to, o co się prosi i czytaj informacje dokładnie.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności