Roman54 Opublikowano 10 Października 2025 Fragowicz Opublikowano 10 Października 2025 2 godziny temu, Roman54 napisał(a): Rodzaj konta, z którego został dokonany zakup: email Typ zakupionej usługi: V.I.P. na nick: Roman62 Serwer, na którym funkcjonuje usługa: FFA Wybrana rekompensata dla usługi: Możliwość bezpłatnego przedłużenia usługi o okres 2 lat od momentu jej zakupu. Może to było na Roman54 ja tego nie pamiętam a w moim wieku coraz gorzej z pamięcią więc może Tobie kolego GET będzie łatwiej to sprawdzić , bo ja nawet nie wiem jak to zrobić przecież to było już dawno GET, 10 Października 2025 Nie komentuj tylko edytuj post lub prowadź dyskusję na priv.
Roman54 Opublikowano 11 Października 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Października 2025 Może to było na Roman54 ja tego nie pamiętam a w moim wieku coraz gorzej z pamięcią więc może Tobie kolego GET będzie łatwiej to sprawdzić , bo ja nawet nie wiem jak to zrobić przecież to było już dawno GET, 11 Października 2025 Złóż wniosek kolejny raz lub skontaktuj się z nami w celu rozwiązania sytuacji.
Roman54 Opublikowano 13 Października 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Października 2025 Dobrze GET może czegoś nie zrozumiałem ,ale Ty rozumiejący mogłeś mi pomóc i to naprawić .Przepraszam za zamieszanie i cóż poszukam innego serwera idzie zima ,więc czasu sporo na granie . Do widzenia 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2025 Właściciel Opublikowano 13 Października 2025 @ Roman54 , jeśli Ty nie potrafisz zajarzyć za 5 razem ani tym bardziej przeczytać krótkiej, ale treściwej informacji w temacie: to faktycznie, darujmy sobie, ponieważ cały czas udzielałem Ci odpowiedzi oraz wyraziłem chęć pomocy na priv ( prywatna wiadomość ), ale nie skorzystałeś z niej. Ponadto, 3 raz Ci zwracam uwagę, abyś NIE KOMENTOWAŁ w tym temacie niczego, a jeśli już to edytował swój post. To też zbyt trudne do zrozumienia? Twój wiek nie powinien wyłączać Cię z myślenia - szanuj to, o co się prosi i czytaj informacje dokładnie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi