D3STINY Opublikowano 14 Września 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Cześć, jak w tytule - planuję przesiąść się na coś nowego, bo mój razerek już trochę mi towarzyszy. Poszukuję coś podobnej (ale nie identycznej) budowy. Moja aktualna myszka to Razer DeathAdder Chroma 10000DPI Zdjęcia aktualnej myszki: Również firma nie musi być Razer, ale oczywiście może, akceptuję również Logitech oraz Steelseries. Chodzi o to aby była to jedna z nowszych (nie koniecznie najnowszych) myszek, aby technologia była odpowiednia jak na te lata. Mile widziane 2 boczne przyciski, jestem do nich przyzwyczajony na tyle że nie chciałbym nic zmieniać. Interesują mnie tylko myszki na kablu. Budżet do 300zł Z góry dziękuję za wszystkie propozycję Edytowane 14 Września 2025 przez D3STINY 1
Just Zelus Opublikowano 14 Września 2025 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) ja osobiście korzystam z Logitech G703 Lightspeed HERO i może to nie jest myszka w twoim stylu jak ze zdjęcia ale jest mega wygodna i przyjemnie sie klika. Bezprzewodowa która sie ładuje i wiadomo jak ci braknie baterii to podłączasz i korzystasz z kabla więc można korzystać z kablem można bez ale kiedy korzystam z niej bez kabla to nie czuje żadnych opóźnień Edytowane 14 Września 2025 przez Just Zelus 1 1
Fragowicz Rozwiązanie cT13-Adamm Opublikowano 14 Września 2025 Fragowicz Rozwiązanie Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Jeśli szukasz przewodowej myszy uniwersalnej do gier, to warto rozważyć Logitech G502 X, bo łączy bardzo precyzyjny sensor HERO 25K z 13 programowalnymi przyciskami, wygodnym kształtem i charakterystycznym scroll-wheelem z dwoma trybami, dzięki czemu sprawdza się zarówno w FPS-ach, jak i w tytułach MMO czy MOBA. Warto również, żebyś rozważył opcję zakupu myszy bezprzewodowej, są o wiele lepsze Edytowane 14 Września 2025 przez C4ster
Właściciel GET Opublikowano 14 Września 2025 Właściciel Opublikowano 14 Września 2025 Tylko nie Razor. A SteelSeries to marna jakość, średnio po 2 latach zmieniać będziesz. 1
D3STINY Opublikowano 14 Września 2025 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 20 minut temu, GET napisał(a): Tylko nie Razor. A SteelSeries to marna jakość, średnio po 2 latach zmieniać będziesz. Dorzuć propkę od siebie
Michski Opublikowano 14 Września 2025 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 Mam Logitech G502 Hero, już 2.5 roku i wszystko działa sprawnie. Masz 11 programowalnych przycisków, regulowanie wagi ciężarkami. Gram głównie w strzelanki i z dotychczasowych myszek ta jest najlepsza. Mieści się w budżecie i znajdziesz w sklepach do 200 zł.
D3STINY Opublikowano 14 Września 2025 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, cT13-Adamm napisał(a): Jeśli szukasz przewodowej myszy uniwersalnej do gier, to warto rozważyć Logitech G502 X, bo łączy bardzo precyzyjny sensor HERO 25K z 13 programowalnymi przyciskami, wygodnym kształtem i charakterystycznym scroll-wheelem z dwoma trybami, dzięki czemu sprawdza się zarówno w FPS-ach, jak i w tytułach MMO czy MOBA. Warto również, żebyś rozważył opcję zakupu myszy bezprzewodowej, są o wiele lepsze Dużo tych przycisków, moim zdaniem aż za dużo. 2-4 dodatkowe to chyba maks. Bezprzewodowe z racji że używają połączenia, moim zdaniem nigdy nie wyprzedzą przewodowych, ale dziękuję za radę. 7 minut temu, Michski napisał(a): Mam Logitech G502 Hero, już 2.5 roku i wszystko działa sprawnie. Masz 11 programowalnych przycisków, regulowanie wagi ciężarkami. Gram głównie w strzelanki i z dotychczasowych myszek ta jest najlepsza. Mieści się w budżecie i znajdziesz w sklepach do 200 zł. Duża ilość przycisków przeraża, ale może... może. Solidnie mnie przekonaliście do Logitech'ów. Głównie najważniejszym dla mnie jest sensor - bf2042/CS wymaga topowej myszy. Wybiorę chyba logitech, lecz nie krępujcie się podawać dalszych propozycji - chętnie jeszcze cos przejrzę. Dzięki również za dorychczasowe propki Jestem w stanie zrezygnować właśnie z kilkunastu przycisków na rzecz np. precyzyjniejszego sensora. Brak mi reakcji, poserduszkuje jak się odświeżą w zadośćuczynieniu. Edytowane 14 Września 2025 przez D3STINY
Ochujales_Killer[oO]' Opublikowano 14 Września 2025 [CS 1.6] Admin 4FUN Opublikowano 14 Września 2025 Siema. Ja używam od 2 lat Logitech G502 Hero i duża ilość przycisków nie przeszkadza w ogóle . W tym przedziale cenowym raczej topka, wiec decyzja należy do Cb 1
cT13-Adamm Opublikowano 14 Września 2025 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) 14 minut temu, D3STINY napisał(a): Dużo tych przycisków, moim zdaniem aż za dużo. 2-4 dodatkowe to chyba maks. Bezprzewodowe z racji że używają połączenia, moim zdaniem nigdy nie wyprzedzą przewodowych, ale dziękuję za radę Wiadomo każdy ma swoje zdanie, które należy cenić, dlatego właśnie prowadzimy dyskusję. Ja osobiście Ci powiem @ D3STINY , że według mnie myszki bezprzewodowe są o wiele lepsze do FPS`ów. Zapewniają Ci choćby niesamowitą swobodę ruchu, lecz oczywiście to kwestia przyzwyczajenia. Ja osobiście korzystam z myszy LOGITECH G Pro 2 Lightspeed. Powiem szczerze? Jedna z najlepszych według mnie myszy, która wyszła. Edytowane 14 Września 2025 przez cT13-Adamm 1
D3STINY Opublikowano 14 Września 2025 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 Patrzę teraz że ten Logitech ma do 600DPI. Gram na 800, to może być problematyczne @ Ochujales_Killer[oO]' @ Michski Opublikowany: 4 minuty i 53 sekundy 5 minut temu, cT13-Adamm napisał(a): Wiadomo każdy ma swoje zdanie, które należy cenić, dlatego właśnie prowadzimy dyskusję. Ja osobiście Ci powiem @ D3STINY , że według mnie myszki bezprzewodowe są o wiele lepsze do FPS`ów. Zapewniają Ci choćby niesamowitą swobodę ruchu, lecz oczywiście to kwestia przyzwyczajenia. Ja osobiście korzystam z myszy LOGITECH G Pro 2 Lightspeed. Powiem szczerze? Jedna z najlepszych według mnie myszy, która wyszła. Oczywiście że tak. Dzięki bardzo za radę, kto wie, może kiedyś się przekonam ^ ^ Opublikowany: 8 minut i 19 sekund Boże, źle przeczytałem opis, cofam to o tym 600DPI 1
krzychu_ Opublikowano 14 Września 2025 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 Razer diamondback 3g - to stare gowno mam z kilkanascie lat najlepsza jaka jest :):):)
D3STINY Opublikowano 14 Września 2025 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2025 Zrobiłem solidny research i skorzystam z propozycji @ cT13-Adamm oraz @ Ochujales_Killer[oO]' . Dziękuję bardzo wszystkim którzy zarzucili swoją propozycję, no i oczywiście za bardzo szybkie odpowiedzi. Można temat zamknąć. Dzięki raz jeszcze. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi