Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 hahahaha :D popatrzcie na mnie (niebieski) i różowego (chyba Grzesio :D). Wjebaliśmy się na siebie XD No i... Yogi wygrał :( 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Będziemy odpoczywać na Curve po ciężkiej pracy na serwerach w CS'ie. :P
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 hahahaha, pomarańcz to enQ ja ten turkus i zobaczcie jak ominąłem się z enQ XD hahahaha: Przegrałem :(
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 2 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2013 Pt: "Jak można przytyć w Curve." :D (nie wzięło mi całości pomarańczowego, ale tyle wystarczy)
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi