Detoxx Opublikowano 27 Lipca 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2025 W dniu 25.07.2025 o 23:53, Bartekk napisał(a): mam nadzieje ze jakis madrzejszy administrator rozpatrzy mojego bana... ps. prosze nie detox xddd (wezdzie go z tej administacji psuje reputacje serwera) Cześć, 👋 Nie wiem czy ma to na celu mnie w jakiś sposób urazic czy zniechęcić do pełnienia posady admina na tym projekcie ale po własnie takich akcjacj,odzywkach zdaje sobie sprawe że moje miejsce jest właśnie tu by tępić takich ludzi i takie zachowania na serwerze a więkoszość nie przychylnych opinii to zwykły ból dupy graczy którym nie pasuje to że na serwerze jest pożądek i nie ma samowolki . Takie jest moje stanowisko w tej sprawie, z racji iż gracz mnie wspomniał w odwolaniu postanowiłem odpowiedzieć. has, 27 Lipca 2025 Twój post jest zupełnie zbędny, w żaden sposób nie odnosisz się do odwołania, z resztą to nie Ty nadawałeś bana, więc nie generujmy zbędnego spamu. Post leci do kosza, ostrzegam słownie, rozumiem, że emocje mogą wziąć górę, ale trzymajmy się pewnych norm i zasad panujących w określonym dziale.
Rekomendowane odpowiedzi