4LPH4_ Opublikowano 5 Czerwca 2025 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2025 Serwer, na którym nadano karę: ZOMBIE INFECTION Nick z gry: Data nadania kary: 04.06.2025 godzina 20:17 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: ogólnie to powód był ucieczka z wargoda bo musiałem już konczyć zakładam że chodziło o ABH Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie przyznaje się nigdy nie używałem cheatów czy jakiegokolwiek oszustwa na serwerze zombie mogę to udowodnić robiąc wargoda a następnie pokaże że na niebieskim wargodzie dalej potrafię bh lub mogę udowodnić w jakikolwiek inny sposób bo na sumieniu nic nie mam :D
Administrator Główny gtx Opublikowano 5 Czerwca 2025 Administrator Główny Opublikowano 5 Czerwca 2025 31 minut temu, 4LPH4__ napisał(a): zakładam że chodziło o ABH Nie, chodziło o wykonanie skanu wargods, a z jakiego powodu skan to jest nieważne. Uzupełnij wzór jeszcze raz i poprawnie tym razem, bo aż w oczy razi.
Administrator Główny gtx Opublikowano 5 Czerwca 2025 Administrator Główny Opublikowano 5 Czerwca 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi