Gniewosz_sie Opublikowano 19 Maja 2025 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2025 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę [ONLY DD2]Fragujemy.com LECZENIE/SKINY/MONETY/MEDALE] Rodzaj kary: ban Powód kary: Nie mam pojęcia Data nadania kary: 19.05.2025 Nick z gry: Gniewosz_sie Opis zdarzenia: Patrzyłem z mida na galę, zabiłem gracza przebiegającego galą i zaraz wywaliło mnie z gry. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 19 Maja 2025 Administrator Główny Opublikowano 19 Maja 2025 Sprawdzenie swojego powodu bana to jest 5s roboty, nie rób z siebie już nie powiem kogo.. https://bany.fragujemy.com/cs16/bans/45907.html Masz wstawić screeny w odpowiednim dziale które otrzymałeś na serwerze.
Administrator Główny gtx Opublikowano 19 Maja 2025 Administrator Główny Opublikowano 19 Maja 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi