Hell7854 Opublikowano 19 Maja 2025 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2025 Imię: Dominik Aktualny wiek: 42 Serwer: FFA BF2 Nick Hell^_^ Staż gry na tym serwerze: rok Godziny 18:00-do upadłego mojego lub serwera Link do wykresu aktywności na tym serwerze: https://steamcommunity.com/linkfilter/?u=https%3A%2F%2Fwww.gametracker.com%2Fplayer%2FHell%20%5E_%5E%2Fbf2.fragujemy.com%3A27015%2F Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: nie Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK LOL ATTACK 4 FUN WIEJSKA CHATA Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: KOMUNIKATYNY STARY OTWARTY NA NOWE MAPY I NOWE ROZWIAZANIA ZEBY BUJMĄĆ SERWER DALEJ Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: TAK Od kiedy grasz w grę Counter-Strike 1.6: OD JEJ POCZĄTKU ZACZYNAŁEM NA 1.5 Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: NIE Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam:NIE Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike 1.6. Link do mojego profilu Steam:
[CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Gruszi Opublikowano 19 Maja 2025 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 19 Maja 2025 30 minut temu, Hell7854 napisał(a): Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike 1.6. Link do mojego profilu Steam: ??
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 19 Maja 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2025 Skoro raz napisałeś podanie to dlaczego robisz to ponownie jeśli nie było jeszcze werdyktu czy zostało odrzucone? Wystarczy cierpliwie poczekać.
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 19 Maja 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi