Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No tak, będzie można wyłączyć NAPISY. Ale muzyki raczej bym nie dodawał. Wracając do "losowej broni". Oczywiście że da się tak zrobić! Świetny pomysł. Jeszcze nigdzie nie widziałem takiego pluginu, gratuluję!
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To jest super pomysł milis, jestem jak najbardziej za. Czemu nikt wcześniej na to nie wpadł?! Tylko żeby się ten plugin nie żarł z dawaniem fragów za HS no ale miejmy nadzieję że to wszystko dobrze wyjdzie. Losowa broń co rundę (nie mapę) wydaje się według mnie lepszym rozwiązaniem. I to się nazywa urozmaicenie rozgrywki :d
Deathfury Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 1. Los - jak najbardziej na tak 2. Pompa - jestem na nie . 3. Nóż - moim zdaniem 2x wystarczy nie ma sensu zwiekszać 4. Restart - za restartem jestem jak najbardziej na tak , dajemy każdemu równe szanse ( m.in. kupowanie broni , równy start z respawnu )5. Paka - za takim dźwiekiem jak najbardziej jestem na tak , zawsze mnie rozbawiał :) ( jeśli chodzi o tekst przed wybuchem bomby to jestem na nie ,lepszy dźwięk odgrywany :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi