убить монстра Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Serwer, na którym nadano karę: Fragujemy Nick z gry: yea Data nadania kary: 2022/04/30 Rodzaj stwierdzonego oszustwa:/ Aimbot / Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie - Chciałem się odwołać w sprawie bana jeśli jest to dalej możliwe po tyle upływu czasu za aim bota którego nie miałem i nigdy na swoim komputerze nie miłem chetów dostałem perm bana has, 24 Kwietnia 2025 (edytowane) Popraw nazwę tematu zgodnie z nickiem, którego używasz, a nie na odwal się i uzupełnij odwołanie o serwer, którego to dotyczy. Masz czas do godziny 23:00, inaczej temat ląduje w koszu. Jestem w stanie zrozumieć niedopatrzenie czy przeoczenie jakiejś obowiązującej rzeczy, ale olewatorstwa i lekceważenia zasad działu nie mam zamiaru tolerować. / 23:58 - brak edycji posta, kosz. Następny temat niezgodny z regulaminem = warn. Edytowane 24 Kwietnia 2025 przez has 1 1
ZKKF has Opublikowano 24 Kwietnia 2025 ZKKF Opublikowano 24 Kwietnia 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi