_sp_ Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zawieszony Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Serwer, na którym nadano karę: 4 fun Rodzaj kary: mute Powód kary: CHUJ WIE, pytajcie tego pleba co mnie zmutował Data nadania kary: z 15 minut temu Nick z gry: sp Opis zdarzenia: Kolejna rozgrzewka, która robi DM na respie i po sobie walą jak bezmózgi. Więc ja na to: "Kurwa znowu sie zorientowali", po czym próbuję uciekać z respa żeby nie brać udziału w tej zabawie dla imbecyli, ale jeden jakiś mnie goni, na co ja " SPIERDALAJ" --- eee i to jest powód do bana?> Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: a co to, przedszkole? 1 5
ZKKF CRZ Opublikowano 18 Kwietnia 2025 ZKKF Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Napiszesz normalnie odwołanie, to będziemy rozmawiać. 1
ZKKF CRZ Opublikowano 18 Kwietnia 2025 ZKKF Opublikowano 18 Kwietnia 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi