_Kon_Vix_ Opublikowano 27 Marca 2025 Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2025 (edytowane) Serwer, którego dotyczy zgłoszenie: ZOMBIE INFECTION 1.6 Data i godzina zdarzenia: 27.03.2025 około godziny 00:20 Nick podejrzanego: - demonology Steam:ID podejrzanego: NIE MAM POJECIA Rodzaj cheatu u podejrzanego: AIMLOCK Link do dowodu: VODhttps://streamable.com/7vxb4a Czas akcji: 00:10 00:30 Edytowane 27 Marca 2025 przez _Kon_Vix_ NIE WPISAŁEM
Administrator Główny gtx Opublikowano 27 Marca 2025 Administrator Główny Opublikowano 27 Marca 2025 Twoje zgłoszenie zawiera niepełne dane! Zapoznaj się ze wzorem i uzupełnij odpowiednio temat w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone.
_Kon_Vix_ Opublikowano 27 Marca 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2025 (edytowane) to co zle napisałem bo nie widze. z kąd mam wyczarować steam id Edytowane 27 Marca 2025 przez _Kon_Vix_
Administrator Główny gtx Opublikowano 28 Marca 2025 Administrator Główny Opublikowano 28 Marca 2025 Dowodem na potencjalne czitowanie jest demo, a nie filmik wrzucony na host. Jeśli zgłaszasz cheatera to chyba oczywiste, że musisz zadbać o SID i podać go, bo my mamy to szukać za Ciebie? 1 godzinę temu, _Kon_Vix_ napisał(a): z kąd mam wyczarować steam id Na przykład wpisując "status" w konsoli podczas gry na serwerze i skopiować SID podejrzanego bądź zrobić screena albo ewentualnie wyciągnąć SID'a z dema poprzez program CDP jeśli podejrzany to steamowiec. 3
_Kon_Vix_ Opublikowano 28 Marca 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2025 to niech se cheatuje zostanie w takim razie
Administrator Główny gtx Opublikowano 28 Marca 2025 Administrator Główny Opublikowano 28 Marca 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi