prorock 666 Opublikowano 23 Marca 2025 Wykluczony Opublikowano 23 Marca 2025 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Naduzycie władzy Nick z gry: PROROCK 666 Nick osoby oskarżonej: Rabbit97 Data zdarzenia: 23.03.2025. 11:43 Opis zdarzenia: Admin nakłada mute na goscia który wyzywa graczy . Ja podpowiadam ze powinien byc ban a nie mute. Admin pisze czy tez chce mute? Ja na to ze naduzywa wladzy i poeinien goscia banowac . rezultat dostaje bana na 1 dzien za podważanie autorytetu admina . Gosc nie jest dla mnie żadnym autorytetem , wrecz przeciwnie za naduzywanie wladzy powinien przestac byc adminem Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów 3 6
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 23 Marca 2025 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2025 Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera! 1
ZKKF CRZ Opublikowano 23 Marca 2025 ZKKF Opublikowano 23 Marca 2025 Dowodu brak, ale przy okazji odsyłam do regulaminu. KLIK Cytat Zabronione: Podważanie autorytetu admina poprzez: - Kwestionowanie jego decyzji. - Dyskutowanie o słuszności nadanej kary. - Szydzenie z kar nadanych lub nadawanych przez administrację. 2 2
prorock 666 Opublikowano 23 Marca 2025 Autor Wykluczony Opublikowano 23 Marca 2025 8 minut temu, CRZ napisał(a): Dowodu brak, ale przy okazji odsyłam do regulaminu. KLIK hahahah czyli wladza absolutna co za jebane gowno Opublikowany: 1 minutę i 57 sekund 34 minuty temu, prorock 666 napisał(a): Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Naduzycie władzy Nick z gry: PROROCK 666 Nick osoby oskarżonej: Rabbit97 Data zdarzenia: 23.03.2025. 11:43 Opis zdarzenia: Admin nakłada mute na goscia który wyzywa graczy . Ja podpowiadam ze powinien byc ban a nie mute. Admin pisze czy tez chce mute? Ja na to ze naduzywa wladzy i poeinien goscia banowac . rezultat dostaje bana na 1 dzien za podważanie autorytetu admina . Gosc nie jest dla mnie żadnym autorytetem , wrecz przeciwnie za naduzywanie wladzy powinien przestac byc adminem Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów Teraz, prorock 666 napisał(a): "autorytet" hahahahaha ciekawe czy wie co to znaczy hahahah 34 minuty temu, prorock 666 napisał(a): Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Naduzycie władzy Nick z gry: PROROCK 666 Nick osoby oskarżonej: Rabbit97 Data zdarzenia: 23.03.2025. 11:43 Opis zdarzenia: Admin nakłada mute na goscia który wyzywa graczy . Ja podpowiadam ze powinien byc ban a nie mute. Admin pisze czy tez chce mute? Ja na to ze naduzywa wladzy i poeinien goscia banowac . rezultat dostaje bana na 1 dzien za podważanie autorytetu admina . Gosc nie jest dla mnie żadnym autorytetem , wrecz przeciwnie za naduzywanie wladzy powinien przestac byc adminem Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów 5 3
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2025 Zastanawiam czy wszystko u Ciebie jest ok pod kopułą? 2 5 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 23 Marca 2025 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi