Skocz do zawartości

Shadow Complex Remastered kod błędu (0x000007b) przy zkaupionej grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 dzień się męczę aby gra odpaliła pobrałem wszystko zainstalowałem po instalowałem nowy ślinik epic games launcher directy  visual c++ odpowiednie programy wszystko robiłem według poradnika i nie chce ruszyć gra kupiłem na G2A na promce gierkę za 18.99 na steam była za 53.99 myślałem że na steam ruszy ale nie kodu gry  do pobrania nie chciało przyjąć to zainstalowałem epic games launchera wpisałem kod pobrało grę i nie chce jej odpalić wcześniej był taki błąd  (0x000007b)  co na zdjęciu https://zapodaj.net/images/9e9678c43206a.jpg , a teraz po instalacji najnowszego silnika unreal engine myślałem że ruszy gra i dupa blada , po wejsciu w Epic Games Launcher klikam pod obrazkiem gry kliknąłem uruchom pokazało synchronizacja z  chmurą wyskakuje napis działa  https://zapodaj.net/images/bbc1da6d237a0.jpg co jeszcze mogę zrobić aby gra ruszyła czytałem na internecie że ta gra powinna bez problemu ruszyć na windows 10 ktoś ma jakieś pomysły jak za mało dałem informacji to piszcie pozdrawiam i liczę na pomoc waszą. ps tak wiem przyjanuszyłem bo chciałem znaleźć ją taniej. 

Edytowane przez djhooker
Opublikowano

Sprawdzałeś może czy to działa?

Opublikowano
6 minut temu, djhooker napisał(a):

robiłem nie pomogło może coś źle zrobiłem ja ale robiłem według poradnika.

Widziałem właśnie, że u połowy działa a u połowy nie. Widziałem też temat z tym co podesłał @ krzychu_  ale tam podobno też 50/50, że zadziała