a.T Opublikowano 1 Marca 2025 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2025 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Powód jest mi obcy gdyż nie obraziłem w zaden sposob admina jakiegokolwiek ,nikt inny nie ma pretensji tylko w kolko jeden gosciu sie czepia Nick z gry: aT Nick osoby oskarżonej: wpisz : WheaRe Data zdarzenia: 28:02:2025 godzina 21:21 Opis zdarzenia: Ban z dupy , gram z innym adminami i nie ma problemu wejdzie WhearRe problem się pojawia , i wczoraj BAN z dupy , bo go nie obrazilem Dowód: Nie mam dowodu głosowego oraz skrina ze cokolwiek pisałem . Pozdro 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2025 I dostaniesz kolejnego bana za złamanie regulaminu działu. 2 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2025 Tzn. nie umiesz przeczytać 2 zdań na górze strony: https://fragujemy.com/forum/855-skargi-na-adminow-i-graczy/ 2
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2025 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta! 1
Rekomendowane odpowiedzi