PatkaŁopatka Opublikowano 20 Lutego 2025 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2025 Hejka, Mam słuchawki z mikrofonem i wszystko jest niby okej, do niedawna działał mi normalnie w cs. Teraz działa mi na discordzie, na ts i jak sprawdzam na steamie, ale w grze już nie 😅 Ktoś wie może jak to naprawić albo miał taki problem? Z góry dziękuję za pomoc 😊
Rabbit97 Opublikowano 20 Lutego 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2025 polecam ustawić w windowsie w zakładce aplikacje i znaleźć tam cs i ustawić mikrofon który używasz 1
The Lord Of The Weed Aro[C21 H30 O2] Opublikowano 22 Lutego 2025 The Lord Of The Weed Opublikowano 22 Lutego 2025 a dokładniej. Bo mi micro w kompie działa normalnie, a w cs-ie mam echo ? Win 10 jak coś
Detoxx Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Mam to samo do dziś nie wiem jak to naprawić 1
krenzi13 Opublikowano 2 Kwietnia 2025 [CS:GO] Admin Serwerów Opublikowano 2 Kwietnia 2025 W dniu 22.02.2025 o 08:00, Aro[C21 H30 O2] napisał(a): a dokładniej. Bo mi micro w kompie działa normalnie, a w cs-ie mam echo ? Win 10 jak coś Dokładniej to klikasz w głosniczek prawym przyciskiem myszy (z prawej strony paska zadan tam gdzie zmieniasz glosnosc) klikasz dzwieki pozniej zakladka nagrywanie i jesli widzisz na tabeli obok jak cos mowisz glosnosc to klikasz w niego prawym przyciskiem myszy i ustaw jako domyslne urzadzenie Opublikowany: 2 minuty i 1 sekunda A na echo zeby usunac to jak jestes w zakladce nagrywanie kliknij w swoj mikrofon i zakladna zaawansowane i tam na dole wlacz ulepszenia audio 1
Rekomendowane odpowiedzi