adamiukszef Opublikowano 18 Lutego 2025 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2025 Serwer, na którym nadano karę: only dd2 1.6 Rodzaj kary: ban / mute Powód kary: Niestety nie mam pojęcia za co, Vagkrychu nie wyjasnil tego Data nadania kary: 18.02.2025 godzina okolo 23 Nick z gry: adamiukszef Opis zdarzenia: Grałem sobie zwyczajnie, jak juz od pewnego czasu na waszym serwerze no i po prostu dostalem bana, nie mam pojecia za co, nie czituje, nie mam po co, nie po to czlowiek kupuje cska na steam, kupuje u was vipa pro, slota zeby chitowac, bez przesady, nie tlumaczyl bym sie i nie odwolywal gdybym czitowal, normalnie gram jak kazdy, zawsze jakas kiera jest, jakis wylew. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie, nie przyznaje sie. hltv-2502182234-de_dust2
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2025 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2025 Jaki masz wycinek w konsoli?
adamiukszef Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2025 No coś tam powód na zawsze xd, i wstaw demko jakieś Opublikowany: 7 minut i 56 sekund No coś tam powód na zawsze xd, i wstaw demko jakieś
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2025 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2025 No wstaw tego screena z konsoli albo skopiuj.
adamiukszef Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2025 Za bardzo też nie wiem jak z tym demkiem, bo nie robiłem tego nigdy i nie wiem za bardzo jak, jak chciałem wrzucic tu demko to pokazywało że pilk za duzy Opublikowany: 3 minuty i 16 sekund [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: adamiukszef ||| IP: X.X.X.X ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:444636260 ||| Nick admina: VagKrychu ||| Powod: Wstaw nagrane demko z poczatkiem FG_! ||| Nalozony: 18.02.2025 - 22:50:50 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Na: [ ONLY DD2 ] Fragujemy.com :: [LECZENIE|SKINY|MONETY|MEDALE] (de_dust2) ||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze ||| Wygasa: Nigdy [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz swoja konsole."
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2025 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2025 Udaj się do działu: https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/ - tam masz poradniki.
adamiukszef Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2025 Okej dzięki wielkie
Administrator Majtol Opublikowano 19 Lutego 2025 Administrator Opublikowano 19 Lutego 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi