Zuza Opublikowano 17 Lutego 2025 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2025 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Banowanie oraz mutowanie graczy by pokazać swoją wyższość. Nick z gry: Zuzia Nick osoby oskarżonej: Damo Data zdarzenia: 17.02.2025 19:56 Opis zdarzenia: Proszę sobie przejrzeć demko parę sekund przed godziną 19:56:00 czasu rzeczywistego. Moim powodem bana jest "spychanie z kładki". Gracz Natalia we mnie wbiegła i przy swoim nieporadnym poruszaniu się musiała wciskać dodatkowo klawisz "A" przez który gdy we mnie wbiegła zsunęła się ku przepaści z pociagu na mapie ZE_escapetrain. Z tego co mi wiadomo w csie nie ma możliwości aby bez udziału możliwości zranienia kogoś (w tym przypadku potrzebny byłby mp_friendlyfire 1) sprawić aby gracz mógł gracza z tego samego teamu "ZEPCHNĄĆ" z czegokolwiek. Takiego bana na tej mapie dostałam nie tylko ja. Druga część zgłoszenia to mutowanie. Jakiś ziomek zapytał się go o powód zmutowania a administrator Damo naskoczył na niego, że to z powodu zachowania kultury na serwerze po czym sam wielokrotnie użył wulgaryzmu "kurwa" w celu podkreślenia swojej pozycji i tego "że to on tutaj rządzi". Po czym zmutował gracza na tydzień czasu. Takie zachowanie jest naganne, w szeregach administracji nie powinno być osób z kompleksem wyższości którzy to swój kompleks mogą wyładowywać na innych graczach. Grałam tutaj rok temu i były zalążki tego problemu, ale widzę że niestety tylko się pogorszyło i przy takim administratorze na serwerze jakim jest Damo, rozgrywka zmienia się w obóz koncentracyjny gdzie ludzie boją się wczuć w zabawę z innymi graczami bo "wielkie oko" patrzy i można wyłapać bana/muta przez przewrażliwionego administratora. 11
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 17 Lutego 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2025 Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera! 3
ZKKF CRZ Opublikowano 17 Lutego 2025 ZKKF Opublikowano 17 Lutego 2025 Ja proszę żebyś ruszyła łaskawie swoje szanowne cztery litery i wkleiła link z demkiem. Na obecną chwilę twoja skarga nic nie wnosi poza lamentem świętokrzyskim. 1
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 18 Lutego 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi