TabalugA420! Opublikowano 4 Lutego 2025 Zawieszony Opublikowano 4 Lutego 2025 (edytowane) 22 minuty temu, vagKrychu napisa艂(a): Hej ponownie 馃檪 Kr贸tko zwi臋藕le i na temat , niema co si臋 rozpisywa膰 jestem na nie NIE 馃檪 - podlizywanko nic ci w tej kwestii nie pomo偶e聽 - zachowanie na serwerze ( brak s艂贸w ) - moim zdaniem nie jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na stanowisko admina聽 Mo偶e inni b臋d膮 Za i otrzymasz szans臋 , ale nie widz臋 twojej d艂ugiej kariery z nami 馃檪 pozdrawiam聽 Hmm zachowanie na serwerze? Podlizywanie si臋 ?bo si臋 witam ? Edytowane 4 Lutego 2025 przez Rynan Dopisanie ravioli, 4 Lutego 2025 Pami臋taj:聽nie wypowiadaj si臋 w swoim podaniu! 1
TabalugA420! Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Lutego 2025 32 minuty temu, Mary napisa艂(a): Cze艣膰 聽 Niestety, podanie chyba jeszcze gorsze ni偶 poprzednie. M贸g艂by艣 troszeczk臋 si臋 wysili膰 i wykaza膰 skoro zale偶y Ci na byciu adminem.聽 To chyba na innym serwerze.聽 聽 Od ostatniego podania min膮艂 zaledwie tydzie艅 i szczerze m贸wi膮c to jest stanowczo za wcze艣nie w szczeg贸lno艣ci, 偶e Ci臋 po prostu nie by艂o.聽Przyjmij wszystkie rady聽i pami臋taj - nie ilo艣膰, a jako艣膰 si臋 liczy. Jestem na NIE Pozdrawiam No jako艣 ciebie dzisiaj pierwszy raz widzia艂em ale okej , inni mnie cz臋sto widuj膮 jeden dzie艅 co mnie na serwerze nie by艂o to ostatnia niedziela 1
Rekomendowane odpowiedzi