Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 30 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam! Mam do rozdania parę giftów do gry DoTa2, wyżej załączam filmik "motywacyjny". Może jakiś gracz LoL'a się zachęci, albo ktoś może chcę spróbować swoich sił w tej oto grze. W razie czego służę również pomocą! :D@EDIT:Ołkej miszczu, będę pamiętał na przyszłość.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 30 Lipca 2013 Fragowy Mister Opublikowano 30 Lipca 2013 Dota 2 ssie, lol lepszy pod wieloma względami. Butthurt detected for 3..2..1..
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie, nie jestem z tych co strzelają z dupy z powodu tego, że ktoś woli coś innego niż ja sam. To je Polska, to wolny kraj, a co do tematów tych dwóch gier - można podawać wiele za i przeciw z jednej i drugiej strony. Ja gram w LoL'a i w Dotę i preferuję Dotę bardziej z jednego, tylko i wyłącznie z tego powodu, mianowicie - LoL to zwykłe zerżnięcie DoTy. Co Ci podam w przykładzie - Nashor. Co jest w Docie? Roshan. Wystarczy przeczytać od tyłu.
Właściciel GET Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 30 Lipca 2013 Edytowałem filmik. Następnym razem jak nie wstawi się automatycznie okno YouTube, weź linka z "udostępnij" ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 30 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2013 Chętnie bym zagrał, bo mam na steamie, ale niestety wymagania systemowe nie pozwalają...
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś ma gorszy komputer ode mnie:D
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych do Gry → Dota 2 → Off-topic
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Małe zainteresowanie tematem. Zamykam
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi