Asystentka Opublikowano 24 Listopada 2024 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2024 Witam, chciałam zmienić tło na steamie i użyłam do tego steam design, po obróbce pliki o wymiarach 100 x 822, 506 x 822. Po pobraniu i wstawieniu w gablocie prac graficznych wygląda to jak na załączonym screenie. Czyli niewymiarowo.. Drugim razem zalogowałam się na przeglądarce używając kodu: $J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''); też to nie działa. Nie wiem w czym tkwi mój błąd, pomoże ktoś?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 24 Listopada 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2024 1 godzinę temu, Asystentka napisał: Drugim razem zalogowałam się na przeglądarce używając kodu: $J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''); Spróbuj ten: document.getElementsByName("image_width")[0].value = 1000;document.getElementsByName("image_height")[0].value = 1; 1
Asystentka Opublikowano 24 Listopada 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2024 Kod nie wchodził na Microsoft Edge ;d, ale na FireFox już tak, dzięki. Wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi