Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, GET napisał:

Nie, to jest druga propozycja i możemy wprowadzić taki limit, ale z kolei to nie będzie w porządku dla graczy w nocy.

Dokładnie to druga propozycja, bo wiedziałem że z pierwsza nie da się raczej nic zrobić.  Więc jesli nie da się zablokować kilkukrotnego przejęcia, to można temat wyrzucić. 

• Właściciel
Opublikowano

Czytamy ze zrozumieniem:

12 minut temu, Lunatyk^^ napisał:

Propozycja ode mnie aby liczba botów była równa w obu drużynach

Do tego się odnosiłem, poprawiłem post wyżej, jeśli to takie trudne do zrozumienia.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, GET napisał:

Czytamy ze zrozumieniem:

Do tego się odnosiłem, poprawiłem post wyżej, jeśli to takie trudne do zrozumienia.

Więc nie 

7 minut temu, GET napisał:

Czytamy ze zrozumieniem:

Więc też czytaj ze zrozumieniem. 

@ TryAgaiN  Napisał, że chodzi o zablokowanie kilkukrotnego przejmowania botów, a Ty mu odpisałeś kompletnie nie na temat. 

Pierwsza propozycja była równa liczba botów.

Druga zablokowanie wielokrotnego przejmowania. 

Edytowane przez Lunatyk^^
  • Właściciel
Opublikowano

Batman Facepalm GIF by WE tv

Więc przeanalizujmy po kolei:

25 minut temu, Lunatyk^^ napisał:

Nie będe proponował tego aby przy ilośći graczy  5 na 5 nie było botów, bo obstawiam że nie przejdzie.

PO CHUJ TEN WSTĘP? Do czego on zmierza? Szpilka?

Propozycja ode mnie aby liczba botów była równa w obu drużynach, i żeby jeden gracz podczas rundy tylko raz mógł przejąc bota.

I tu mamy w jednym zdaniu dwie od siebie kompletnie różniące się kwestie, po czym:

Teraz grałem i troszkę irytujące jest to że drużyna ma 3 boty i więkoszość czasu jeden gracz przyejmuje w rundzie 2-3 razy,  raszując jest zabijany jako pierwszy, więc ma możliwość kilkukrotnego przejęcia.

uzasadniasz swoją drugą propozycję, zostawiając pierwszą kompletnie, tak, jakbyś sam zdawał sobie sprawę, że nie warto jej rozwijać.

8 minut temu, Lunatyk^^ napisał:

a Ty mu odpisałeś kompletnie nie na temat. 

Serio? 

18 minut temu, TryAgaiN napisał:

Tu raczej chodzi o ograniczenie możliwości kilkukrotnego przejęcia bota przez 1 gracza. Fajnie by było jakby dany gracz na rundę mógł przejąć tylko 1 bota. Jeśli da się wprowadzić takie ograniczenie byłbym za :P

16 minut temu, GET napisał:

to jest druga propozycja i możemy wprowadzić taki limit, ale z kolei to nie będzie w porządku dla graczy w nocy.

To jest kurwa nie na temat? Do okulisty się zapisz, zalecam i na kurs j.polskiego, bo z tym też masz problem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
5 minut temu, GET napisał:

Batman Facepalm GIF by WE tv

Więc przeanalizujmy po kolei:

PO CHUJ TEN WSTĘP? Do czego on zmierza? Szpilka?

I tu mamy w jednym zdaniu dwie od siebie kompletnie różniące się kwestie, po czym:

uzasadniasz swoją drugą propozycję, zostawiając pierwszą kompletnie, tak, jakbyś sam zdawał sobie sprawę, że nie warto jej rozwijać.

Serio? 

To jest kurwa nie na temat? Do okulisty się zapisz, zalecam i na kurs j.polskiego, bo z tym też masz problem.

Zrozumiałem, że limit odnośnie botów, i dlatego była taka odpowiedź.   Zamiast się spinać można grzecznie odpisać, a emocje uwolnić w inny sposób jak ktoś ma z tym problem, albo udać się do specjalisty. 

Bo ja wolę mieć problemy z poprawnym pisaniem, niż z "czymś" innym. 

• Właściciel
Opublikowano

Dobrze, przepraszam jeśli zbyt mocno zareagowałem, ale lepiej byłoby, abyś po prostu pisał do rzeczy, np.: "Zapewne nie zostanie wprowadzana zmiana zmniejszaca liczbe botow, dlatego proponuje dwa rozwiazania: a) xyz b) zyx" ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności