Obeliks Opublikowano 23 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam, ostatnio dużo gram na only dd2, patrząc że "gra np. 12 osób" większość z nich siedzi na speccie. Grają może 4 osoby, z czego przeważnie choć jeden cziter. Zwracam się do adminów aby wiecej wchodzili i sprawdzali graczy. Bo można dostać kur...cy z tymi cziterami. 2
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 Jestem kiedy mogę, a to, że grają czity to nie moja wina.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 Każdy admin nie może siedzieć 24/7 na komputerze. Są wakacje, ludzie wyjeżdżają, mają dziewczyny, żony i inne sprawy. Świat cs to nie jedyna rzecz która jest do ogarnięcia. Admini wchodzą kiedy mogą. @Nesty, to było ogólnie. 4
Właściciel GET Opublikowano 23 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 23 Lipca 2013 Janofer, nie masz racji w przypadku DD2.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi