~Tic-TaC Opublikowano 21 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Siemka , jak w tytule mam problem z cs 1.6 steam otóż po sćiągnięciu i zainstalowaniu gry poprzez steam wyskakuje mi taki błąd: http://speedy.sh/SqrWg/stea.bmp Co mam z tym zrobić?
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 21 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Coś podobnego kiedyś miałem.. Pamiętam że robiłem reinstalla cs'a, tyle że przed ponowną instalacją wyczyściłem rejestr, tak w razie czego. Potem działało normalnie.
~Tic-TaC Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Coś podobnego kiedyś miałem.. Pamiętam że robiłem reinstalla cs'a, tyle że przed ponowną instalacją wyczyściłem rejestr, tak w razie czego. Potem działało normalnie. Możę to zabrzmi głupio , ale szczerze mówiąć w sprawach informatycznych nie jestem zbyt bystry . I moję pytanie brzmi gdzie usunąć ten rejestr.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 22 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2013 Do tego wystarczy nawet prosty w obsłudze program "CCleaner". Będziesz miał tam zakładkę rejestr i wszystko będzie jasno opisane. Usuń cs'a, wyczyść rejestr, zainstaluj z powrotem cs'a i daj znać, co z tego wyszło.
~Tic-TaC Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Ok , już wszystko w porządku usunąłem programy działające w tle i działa widocznie któryś z nich zakłócał prawidłowe działanie. Edytowane 23 Lipca 2013 przez Sk!lleR
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi