Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) sorrka za błędy ale już tak mam(staram się). Jeżeli chodzi o komendy to znam jakieś 30/40 komend prosiłem o pomoc z steamem ale pomógł mi KILL3R_NUMB3R_ON3 więc nie chodziło o komendy :). Jeżeli chodzi oszczerość to jestem szczery U@ błędy poprawiłęm :D i dziękuje za upomnienie @KOMENDY - Janofer Edytowane 20 Lipca 2013 przez janofer
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 jeszcze co do osób które sie tutaj wypowiadały, to mam nadzieje że gdybyście mnie bliżej poznali to zmienilibyście zdanie o mnie bo niejestem typem człowieka któremu niemożna zaufać. Wychowałem się na osiedlu i umiem postawić na swoim i będe dalej walczyć o to na czym mi zależy
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 P.S Adminów nie sprzedajemy. To nie sklep. HELLOW !!!! czy ty wg to czytałeś ?! pisałem że nie próbuje kupić admina i zgadzam sie z tym że chcecie poczekać, niemam nic przeciwko, dalej sie będe starać. Uważam temat za zamknięty ponieważ itak już jest przeważająca liczba negatywnych ocen.A steama mam od 1 roku ale po zmianie kompa nie instalowałem nowego a hasła do starego zapomniałem więc nie używałem już około roku, po założeniu nowego nie orientowałem sie co i jak a dodatkowo nie chciało mi kupić cs'a więc poprosiłem enQ i Killera o pomoc.To tylke w tej sprawie.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) ale nie chodziło o załatwienie admina ! chodziło o pomoc z steamem ale pomógł mi killer i nie wzioł za to pieniędzy Edytowane 20 Lipca 2013 przez PabloStec
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 mam steama tylko dowód dam w poniedziałek
milis3 Opublikowano 20 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Czyli nie masz, bo żadnego dowodu nie chcemy tylko twój steamid...
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 OMG ! ! ! sorrka ale jesteś troszke ciemny :) mam świadka wśród administratorów a dowód (SID) będzie w poniedziałek.
milis3 Opublikowano 20 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Może i jestem ciemny, ale to nie ja składam podanie gdzie wymogiem jest posiadanie steam-a nie posiadając go, i nie rozumiem dlaczego ten temat się ciągnie skoro nie spełniasz podstawowego wymagania.
Rekomendowane odpowiedzi