Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

sorrka za błędy ale już tak mam(staram się). Jeżeli chodzi o komendy to znam jakieś 30/40 komend prosiłem o pomoc z steamem ale pomógł mi KILL3R_NUMB3R_ON3 więc nie chodziło o komendy :). Jeżeli chodzi oszczerość to jestem szczery

U@ błędy poprawiłęm :D i dziękuje za upomnienie

@KOMENDY - Janofer

Edytowane przez janofer
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jeszcze co do osób które sie tutaj wypowiadały, to mam nadzieje że gdybyście mnie bliżej poznali to zmienilibyście zdanie o mnie bo niejestem typem człowieka któremu niemożna zaufać. Wychowałem się na osiedlu i umiem postawić na swoim i będe dalej walczyć o to na czym mi zależy

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

P.S Adminów nie sprzedajemy. To nie sklep.

HELLOW !!!! czy ty wg to czytałeś ?! pisałem że nie próbuje kupić admina i zgadzam sie z tym że chcecie poczekać, niemam nic przeciwko, dalej sie będe starać.

Uważam temat za zamknięty ponieważ itak już jest przeważająca liczba negatywnych ocen.A steama mam od 1 roku ale po zmianie kompa nie instalowałem nowego a hasła do starego zapomniałem więc nie używałem już około roku, po założeniu nowego nie orientowałem sie co i jak a dodatkowo nie chciało mi kupić cs'a więc poprosiłem enQ i Killera o pomoc.To tylke w tej sprawie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

ale nie chodziło o załatwienie admina ! chodziło o pomoc z steamem ale pomógł mi killer i nie wzioł za to pieniędzy

Edytowane przez PabloStec
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

OMG ! ! ! sorrka ale jesteś troszke ciemny :) mam  świadka wśród administratorów a dowód (SID) będzie w poniedziałek.

Opublikowano

Może i jestem ciemny, ale to nie ja składam podanie gdzie wymogiem jest posiadanie steam-a nie posiadając go, i nie rozumiem dlaczego ten temat się ciągnie skoro nie spełniasz podstawowego wymagania.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności