DZiobak Opublikowano 14 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam Jestem Dziobak i mam zamiar wpierać was w sprawie League of Legends Pytajcie o: -Buildy -Kontry -Formacje -Taktyki -I flamowanie noobów Pisać, a ja spróbuję wesprzeć i odpowiedzieć :*
Grucha8 Opublikowano 17 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam Gram w LoL'a od roku i nie mogę się wydostać z tzw. elo hella. Gram i cały czas mam n00bów w drużynie, jest to tak bardzo denerwujące że już chyba skończę grać w tą grę. Mam nadzieję że mi pomożesz w tej sprawie pis joł 1
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 17 Lipca 2013 Fragowy Mister Opublikowano 17 Lipca 2013 Cześć chciałbym się dowiedzieć jak skontrować nieśmiertelnego trynda-insta-lock-mere . Z poważaniem Kasto. 1
Grzesio Opublikowano 17 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja mam problem z zabiciem udyra na midzie,proszę pomóż 3
przecinak10 Opublikowano 17 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 Chcąc nie chcąc muszę napisać ze założyciel tematu sie opierdala ,lecz gdy już zacznie odpowiadać i pomagać proszę o pomoc . Jestem tak chujowy ze nie potrafię grać Renektonem jak to robić ??
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 17 Lipca 2013 Fragowy Mister Opublikowano 17 Lipca 2013 To ja nawet wiem. Wciskasz R i Q i E i W i zabijasz proste. Widać ta gra nie jest dla ciebie przecinak. Radziłbym abyś przeniósł się na coś mniej wymagającego np. Tetris. Z poważaniem Kasto. 1
DZiobak Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam Gram w LoL'a od roku i nie mogę się wydostać z tzw. elo hella. Gram i cały czas mam n00bów w drużynie, jest to tak bardzo denerwujące że już chyba skończę grać w tą grę. Mam nadzieję że mi pomożesz w tej sprawie pis joł Mój kolego Aby wydostać się z piekielnej dywizji musisz zacząć grać championami, którzy są po prostu OP i carry'ują kosmosy.
DZiobak Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2013 Cześć chciałbym się dowiedzieć jak skontrować nieśmiertelnego trynda-insta-lock-mere . Z poważaniem Kasto. TEEMO RAMMUS JAX PANTHEON MALPHITE RENEKTON ELISE NASUS YORICK GAREN a poza tym to Ignite
DZiobak Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja mam problem z zabiciem udyra na midzie,proszę pomóż Najlepszą contrą na Udyra na midzie jest AP Trynda Dziękuję
DZiobak Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2013 Chcąc nie chcąc muszę napisać ze założyciel tematu sie opierdala ,lecz gdy już zacznie odpowiadać i pomagać proszę o pomoc . Jestem tak chujowy ze nie potrafię grać Renektonem jak to robić ?? WOMBO-COMBO na Renektona to (jak PRAWIE ukazał mój kolega Kasto) to R-W-E-Q. O samą grę jeśli chodzi to pamiętać musisz że Renekton może bardzo szybko "zjeść" farmę, a następnie wyruszyć na pomoc midowi, wspierając w ten sposób mid'a dosyć często jesteś w stanie przechylić szale zwycięstwa na swoją stronę.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 19 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam ja bym chciał poznać sekrety lola: - Czy miniony to płeć męska, czy ta druga? - Czy jeśli skrót lol oznacza League of Legends to co oznacza skrót żal. - Czy RMF FM lepiej odbiera na topie czy na midyl. - Co to jest Trynda? - Czy Trydna jest ładna ? - Czy to prawda, że Luxia, ma romans z Rammusem? - Czemu Grucha ma taką ładną koleżankę ? Oraz chciałbym poznać jakąś dobrą taktykę. 1
DZiobak Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam ja bym chciał poznać sekrety lola: - Czy miniony to płeć męska, czy ta druga? - Czy jeśli skrót lol oznacza League of Legends to co oznacza skrót żal. - Czy RMF FM lepiej odbiera na topie czy na midyl. - Co to jest Trynda? - Czy Trydna jest ładna ? - Czy to prawda, że Luxia, ma romans z Rammusem? - Czemu Grucha ma taką ładną koleżankę ? Oraz chciałbym poznać jakąś dobrą taktykę. -Raczej nijaka jak dżdżownice -Żelazne-Analne-Lizadło -Na spawnie -OP champ -O gustach się nie dyskutuje -Nie jestem pewien czy Rammus ma penisa ale... kto wie -Przypadek?! Zbieg okoliczności?! Nie sądzę... A co do taktyki to Fidyl ULT!!! 1
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 20 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Proszę bardziej mi objaśnić taktykę. Trynda nie może być OP skoro OP TO JA !
DZiobak Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Proszę bardziej mi objaśnić taktykę. Trynda nie może być OP skoro OP TO JA ! Trynda jest doskonałym championem A co do taktyki Przy midzie są ściany wyglądające jak wały ziemne, stajesz za nimi, czekasz aż wrogi mid się wychyli i zaczynasz castować ulta w jego strone Potem Q-E-W i GG
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 21 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 a jeśli nie mam many, to co ? Takie sytuacje też trzeba brać pod uwagę !
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 21 Lipca 2013 Fragowy Mister Opublikowano 21 Lipca 2013 To się cofnij do bazy po mane. Kup niebieskie poty żeby ci po drodze nie zabrakło. I załatw sobie Blue Buffa.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier → Poradniki do gier do Gry → League of Legends → Off-topic
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Aktualnie takimi sprawami w tym dziale ja się zajmuję. Proszę zwracać się do mnie na PW, w razie potrzeby ponownie otworzę temat. /close
Rekomendowane odpowiedzi