UMADCUZURBAD Opublikowano 7 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, gralem dzisiaj na dd2 od mniej wiecej 14 do 15 i chcialem sobie sciagnac demka z dwoch map, okazalo sie ze sa nieprawdlowe - sciagnalem demka od godziny 12;00 do 18;00 i na zadnym demku mnie nie bylo, o co tu chodzi? http://230220.node17.pukawka.pl/
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 8 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2013 Jaki nick miałeś?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2013 Przejrzałem wszystkie dema między 14 a 15. Niestety musimy poczekać na Nestyego ponieważ on ma wszędzie dostęp a ja takowego nie posiadam.
N3v3R Opublikowano 9 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2013 Tak jak Janofer pisze , prosimy o cierpliwość , Nesty wróci wszystko się wyjaśni.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie wiem co jest szczerze mówiąc, dema raczej są poprawne, nie widzę w nich błędu - to, że Ciebie nie ma, niekoniecznie musi to być przez HLTV lub serwer. Może źle pobrałeś albo źle zobaczyłeś? Nie wiem.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie wiem co jest szczerze mówiąc, dema raczej są poprawne, nie widzę w nich błędu - to, że Ciebie nie ma, niekoniecznie musi to być przez HLTV lub serwer. Może źle pobrałeś albo źle zobaczyłeś? Nie wiem. Źle zobaczyć nie mógł bo sam przeglądałem. Może inny serwer :D
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi