Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 7 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Siemanko, przeglądałem dzisiaj YT i wpadłem na takich filmik Chodzi o moment 2:16 - 2:24 Jest to sound gdy ktoś zostanie sam, każdy zna oryginał z CS'a, proponuję wprowadzić coś rzadko spotykanego jeżeli jest to wgl możliwe, pozdrawiam ;) 1
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 7 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 wprowadzić coś rzadko spotykanego To nie jest rzadko spotykane, grałem już na paru serwerach 4fun i istniał już na nich taki plugin, ale decyzje zostawmy Koval'owi i Nestiemu jak wróci.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 To nie jest rzadko spotykane, grałem już na paru serwerach 4fun i istniał już na nich taki plugin, ale decyzje zostawmy Koval'owi i Nestiemu jak wróci. Masz na myśli przerobiony dźwięk czy oryginalny ? Bo to co dodałem jest przerobiony.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 7 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Masz na myśli przerobiony dźwięk czy oryginalny ? Bo to co dodałem jest przerobiony. Chodzi mi o wymawiane słowa, bez muzyki. Chyba, że chodziło Ci o coś czego nie zrozumiałem na początku.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 7 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Taki dźwięk nie raz słyszałem na cod i 4fun :)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie sam głos, chodzi mi o całość jaką słyszysz, w CS standardowo masz sam głos.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 13 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) To jest chyba ten plugin, ale pewien nie jestem: Sorka za reklamę :P Mi się bardzo podoba ten pomysł, muzyka znana z wielu serwerów jednak takiej "odmiany" chyba nikt nie ma :) Jak by co to tutaj macie już wycięty ten dźwięk: Always Liczę na dodanie tego na serwer, bo to naprawdę byłaby fajna odmiana :D Edytowane 13 Lipca 2013 przez Hs^Fatal1T
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 16 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja też chciałbym zobaczyć to na serwerze ;). To jaki werdykt?
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 17 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 No wypowiadać się adminy 4funa bo temat umiera ;D
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 17 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 Szczerze powiedziawszy, to ja byłbym za zmianą dźwięków np. podczas HS'a czy coś takiego. A ten plugin co wyżej jest o nim mowa, to nic specjalnego. Popularne, często spotykane, przynajmniej jak dla mnie.
kebes95 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zawieszony Opublikowano 17 Lipca 2013 Nie wiem jak was, ale mnie by wkurzał taki dźwięk jeżeli zostałbym samemu. Najlepiej mieć ciszę i ogarnąć rundę :D 1
milis3 Opublikowano 17 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2013 Na nie, jak zostanę sam to się ciesze, że nikt z mojego teamu mi nie będzie przeszkadzać, a wy muzykę chcecie mi puścić? ;> 2
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgadzam się z milis3.
~Tic-TaC Opublikowano 23 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 Ta muzyka jest już ''oklepena'' na innych serwerach zarówno wersja oryginalna jak i przeróbka. Załóżmy na 10 serwerów cs 6 ma wgrane tą nutę oryginalną lub przeróbkę. Więc nie jest to niespotykane. Według mnie jedyne co przemawia za powodzniem tej muzyk na serwerach jest to , że informuję ona gracza , że pozostał sam na kilku przeciwników. To tyle z mojej strony.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 23 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2013 Uważam, że jest to zbędne ;) Zastrzeżenia na pw.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi