Skocz do zawartości

[KOSZ] Ciekawa propozycja ,niespotykana na innych serwerach.

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siemanko, przeglądałem dzisiaj YT i wpadłem na takich filmik 

Chodzi o moment 2:16 - 2:24

Jest to sound gdy ktoś zostanie sam, każdy zna oryginał z CS'a, proponuję wprowadzić coś rzadko spotykanego

jeżeli jest to wgl możliwe, pozdrawiam ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

wprowadzić coś rzadko spotykanego

To nie jest rzadko spotykane, grałem już na paru serwerach 4fun i istniał już na nich taki plugin, ale decyzje zostawmy Koval'owi i Nestiemu jak wróci.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To nie jest rzadko spotykane, grałem już na paru serwerach 4fun i istniał już na nich taki plugin, ale decyzje zostawmy Koval'owi i Nestiemu jak wróci.

Masz na myśli przerobiony dźwięk czy oryginalny ? Bo to co dodałem jest przerobiony.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Masz na myśli przerobiony dźwięk czy oryginalny ? Bo to co dodałem jest przerobiony.

Chodzi mi o wymawiane słowa, bez muzyki. Chyba, że chodziło Ci o coś czego nie zrozumiałem na początku.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Taki dźwięk nie raz słyszałem na cod i 4fun :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie sam głos, chodzi mi o całość jaką słyszysz, w CS standardowo masz sam głos.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

To jest chyba ten plugin, ale pewien nie jestem: Sorka za reklamę :P

Mi się bardzo podoba ten pomysł, muzyka znana z wielu serwerów jednak takiej "odmiany" chyba nikt nie ma :)

Jak by co to tutaj macie już wycięty ten dźwięk:  Always

Liczę na dodanie tego na serwer, bo to naprawdę byłaby fajna odmiana :D

Edytowane przez Hs^Fatal1T
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja też chciałbym zobaczyć to na serwerze ;). To jaki werdykt?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No wypowiadać się adminy 4funa bo temat umiera ;D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, to ja byłbym za zmianą dźwięków np. podczas HS'a czy coś takiego. A ten plugin co wyżej jest o nim mowa, to nic specjalnego. Popularne, często spotykane, przynajmniej jak dla mnie.

Opublikowano

Nie wiem jak was, ale mnie by wkurzał taki dźwięk jeżeli zostałbym samemu. Najlepiej mieć ciszę i ogarnąć rundę :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na nie, jak zostanę sam to się ciesze, że nikt z mojego teamu mi nie będzie przeszkadzać, a wy muzykę chcecie mi puścić? ;>

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ta muzyka jest już ''oklepena'' na innych serwerach zarówno wersja oryginalna jak i przeróbka. Załóżmy na 10 serwerów cs 6 ma wgrane tą nutę oryginalną lub przeróbkę. Więc nie jest to niespotykane. Według mnie jedyne co przemawia za powodzniem tej muzyk na serwerach jest to , że informuję ona gracza , że pozostał sam na kilku przeciwników. To tyle z mojej strony.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Uważam, że jest to zbędne ;) Zastrzeżenia na pw.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności