just Opublikowano 3 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) http://youtu.be/fgQVyc8xObQ Nie wiedziałem jak wstawić normalnie wideo nie ściągając go z youtube Edytowane 3 Lipca 2013 przez Nesty
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2013 Wstawiłem. Jak nie działa link, to trzeba "udostępnij" i przekopiować ten link.
just Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) może mały poradnik jak wstawić inne wideo z youtuba ;) Edytowane 3 Lipca 2013 przez just
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2013 Jak to inne wideo z youtuba? Nie bardzo rozumiem.
just Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 hehhe jakbym chciał jakieś inne wideo wstawić znowu żebyś nie musiał wiecznie zaglądać, by wyglądało to poprawnie, jak powinienem to poprawnie zrobić, żeby był efekt taki jaki jest teraz :)
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2013 Gadasz głupoty, pisać nie umiesz, a jak już coś napiszesz to wyrwiesz z kontekstu. Jakbyś chciał inne wideo, to proszę bardzo, tag: [media] i jedziesz. A nie piszesz inne wideo YouTube, nie trzyma się do kupy. Jak wylecisz z tekstem to nic nie rozumiem. Przemyśl 3 razy co piszesz, bo tak samo jak głupotę napisałeś w temacie moim http://fragujemy.com/topic/9295-cezik-co-to-za-peda%C5%82/#entry39894 to tak samo tutaj.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 [video]link_do_filmu[/video]
just Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Nesty zaczyna mi brakować słów na ciebie, ja do ciebie tu kulturalnie pytam się jak poprawnie wstawić wideo, żeby każdy mógł je oglądać na tej stronie a nie na youtube tj. jak ty to poprawiłeś................................. <_< P.S ten plugin ma nazwę remuve, działa tak samo jak amxmodmenu.......... Ale dla cb to głupoty.... Edytowane 3 Lipca 2013 przez just
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2013 Bo nie rozumiem Twoich pytań i nagłych wyskoków.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Paciaciak Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi