Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 1 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam! Mamy z ziomeczkiem mały problem, mianowicie nie mamy już co oglądać :P Poszukujemy strasznych horrorów, ale takich naprawdę strasznych. Takich, po których długo nie uśniemy, a ziomuś będzie się bał iść do wc ^^ Liczymy na Waszą pomoc :) 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Polecam wszystkie części Paranormal Activity chociaż tego nie oglądałem bo się bałem ;D http://www.filmweb.pl/rankings/film/country/genre/12 1
ziomeczek Opublikowano 2 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 oglądaliśmy już to :) szczerze to nie ma się czego bać, było kilka fajnych akcji ale tylko kilka :)
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Koniecznie musi to być horror? Nie może to być coś innego?:D
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Może być dobra komedia, ewentualnie akcja, coś o wyścigach :D
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Coś o wyścigach.. "Wyścig Śmierci". "Księga Ocalenia", fajny, ciekawy film. Z akcji to najelepsza jest seria "Resident Evil", ale tylko do 3 części. "Underworld", również ciekawy film, sporo się dzieje, jest tego kilka części. "Constantine", klasyka jak dla mnie:D Chyba tyle na teraz, musiałbym bardziej pamięć wysilić. 1
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 "Wyścig śmierci" - wszystkie 3 części obejrzane "Księga ocalenia" - chyba również obejrzana :P "Resident Evil" - także wszystkie zostały przerobione "Underworld" - ja na pewno oglądałam :) "Constantine" - mi to nic nie mówi, ziomuś kojarzy i to chyba będzie coś, co odpalimy na wieczór :) Dziękujemy Bimbasek i czekamy na kolejne propozycje :)
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) A proszę bardzo:D"Pokój Śmierci" interesujący film. "Telefon" (ang. Phone Booth), film praktycznie cały w jednym miejscu, ale zajebi*cie ciekawy! "Skazaniec" (ang. Felon), wciąga ten film jak dla mnie. Pogrzebie bardziej w swej pustej głowie to coś jeszcze napiszę, ale to już pewnie nie dziś:D@EDITA co do komedii, to nic, ale to NIC nie przebije "The Simpsons - Movie". Powtarzam, NIC!:D Edytowane 2 Lipca 2013 przez Bimbasek 1
Didek Opublikowano 22 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2013 Otóż z filmów które ja polecam to są np:Z horrorów:-Wszystkie filmy z serii "Droga bez Powrotu" :D Fajna akcja , pośmiać się można.- "1408" Bardzo porządny film- "MAMA" Nowy ale straszny :P (Dla ludzi wytrzymałych) Komedie:-Dla mnie osobiście najlepsze są Polskie komedie takie np. jak :- "Weekend" uśmiałem się jak nie wiem :D- "Chłopaki nie płaczą" , z Cezarym Pazurą więc jaja są :P- "Wyjazd Integracyjny" Też dobry film.- Seria "Kac Vegas" Też masakra :D 1
SPAVVACZ Opublikowano 24 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2013 Najbardziej mi się spodobał The Last Hause On the left (ostatni dom po lewej) ale on chyba bardziej pod dramat podchodzi ;> 1
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2013 "Droga bez powrotu" - oglądane, fajne akcje były w V części ^^ "1408" - ostatnio sobie odświeżyliśmy, bardzo fajny film "MAMA" - również oglądany ;) Ja szczerze mówiąc, nie przepadam za polskimi komediami, w odróżnieniu od Ziomeczka ;) "Ostatni dom po lewej" - ostatnio oglądaliśmy tę nowszą wersję, starszą - jakiś czas wstecz :)
kebes95 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zawieszony Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja polecam REC1 i REC2. Dalsze części już głupie ale wszystkie są w jakiś sposób połączone.Polecam również Grave Encounters również 2 części. Wszystkie te filmy są super ale REC straszniejszy :D.Gorąco polecam
precel Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2013 widziałam ostatnio film Another http://seans24.pl/film/52806-another/ calkiem straszny
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi