Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2013 King dobrze napisał, zwykłego westa zastąpić big, jest ona nieco bardziej wyrównana. Ja bym z tych co podałem wcześniej dodał cs_estate, cs_italy2 oraz cs_deagle5 (deagle oczywiście do cyklu nocnego). Myślę, że ludzie by chętnie grali na owych mapach. Jeszcze de_irak, ale to już nieco większa mapa, zarazem ciekawa.
NeQ Opublikowano 12 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2013 Nooo :) Jak bedzie west _big to chętnie zaczne tam grac :) NA TAK !
kebes95 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zawieszony Opublikowano 12 Lipca 2013 Mówię wam, cs_office, de_prodigy ! !. Jak można usunąć jedne ze standardowych map tej gry !?West_big też fajny, de_inferno_210 również i wiele innych ! :|
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 12 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2013 Czekamy na Nestyego :D
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2013 Czekamy na Nestyego :D Koval -.- jako H@ 4FUN sam podejmujesz decyzję, co wgrać, a co wyrzucić... Więc czas podjąć decyzję. 2 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2013 Czekamy na Nestyego :D Ciekawe tylko po co. Wiem, że tęskniłeś, ale ja jestem zmęczony.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 14 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2013 Wladek wiem co mam robić ;) I jeśli mówię wszystkim, że podania i wszystkie propozycje rozpatrzę w niedziele bądź poniedziałek to tak też zrobię;) Wgrane na razie zostaną do mapcycle dziennego: de_westwood_big cs_estate de_prodigy oraz do nocnych map: cs_deagle5 Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia lub propozycję to można jeszcze w tym temacie się wypowiadać. 2
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2013 Szkoda tylko, że map na serwerze nie da się wybrać ani grać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mamy nowy alfabet. Przed A jest E, przed K jest P. Tak czy siak poprawione. PS. Powinieneś bardziej uważać i słuchać przede wszystkim, bo przecież wiesz co masz robić.. 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Tak myślę, że można by dodać jeszcze mapę scoutzknivez oraz wymienić awp_battle na awp_ruins bądź awp4one (ostatnio gracze z serwera rzucili takową propozycję, sam jestem za). Przydało by się również opóźnić możliwość zabicia dopiero po 3 sekundach po rozpoczęciu rundy. Jak regulamin serwera wskazuje, strzelać dopiero można po owym czasie, tyle że na mapie fy_pool_day czy awp_india gracze zwyczajnie mają to gdzieś, a gdyby kickować za to graczy, to co rundę wylatywałaby połowa serwera.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 21 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Co do regulaminu, to mówi on o zabijaniu gracza, a nie strzelania ;) Graczy jest bardzo łatwo tego nauczyć odpowiednimi karami za to ;) Co do map to czekam na wypowiedzi innych.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 21 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Mapę scoutzknivez sama proponowałam, więc jak najbardziej za ;) A awp_battle wymieniłabym na awp_city.
milis3 Opublikowano 21 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 Tak myślę, że można by dodać jeszcze mapę scoutzknivez oraz wymienić awp_battle na awp_ruins bądź awp4one (ostatnio gracze z serwera rzucili takową propozycję, sam jestem za). Przydało by się również opóźnić możliwość zabicia dopiero po 3 sekundach po rozpoczęciu rundy. Jak regulamin serwera wskazuje, strzelać dopiero można po owym czasie, tyle że na mapie fy_pool_day czy awp_india gracze zwyczajnie mają to gdzieś, a gdyby kickować za to graczy, to co rundę wylatywałaby połowa serwera. Za scoutzknivez i zmianami w mapkach.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2013 awp4one na pewno nie - było, nie sprawdziło się ;)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi