Skocz do zawartości

[KOSZ] Mapki i mała zmiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

King dobrze napisał, zwykłego westa zastąpić big, jest ona nieco bardziej wyrównana. Ja bym z tych co podałem wcześniej dodał cs_estate, cs_italy2 oraz cs_deagle5 (deagle oczywiście do cyklu nocnego). Myślę, że ludzie by chętnie grali na owych mapach. Jeszcze de_irak, ale to już nieco większa mapa, zarazem ciekawa.

Opublikowano

Nooo :) Jak bedzie west _big to chętnie zaczne tam grac :)

NA TAK !

Opublikowano

Mówię wam, cs_office, de_prodigy ! !. Jak można usunąć jedne ze standardowych map tej gry !?
West_big też fajny, de_inferno_210 również i wiele innych ! :|

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czekamy na Nestyego :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czekamy na Nestyego :D

Koval -.- jako H@ 4FUN sam podejmujesz decyzję, co wgrać, a co wyrzucić...

Więc czas podjąć decyzję.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wladek wiem co mam robić ;) I jeśli mówię wszystkim, że podania i wszystkie propozycje rozpatrzę w niedziele bądź poniedziałek to tak też zrobię;)

Wgrane na razie zostaną do mapcycle dziennego:

de_westwood_big

cs_estate

de_prodigy

oraz do nocnych map:

cs_deagle5

Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia lub propozycję to można jeszcze w tym temacie się wypowiadać.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Szkoda tylko, że map na serwerze nie da się wybrać ani grać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mamy nowy alfabet. Przed A jest E, przed K jest P. Tak czy siak poprawione.

PS. Powinieneś bardziej uważać i słuchać przede wszystkim, bo przecież wiesz co masz robić..

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak myślę, że można by dodać jeszcze mapę scoutzknivez oraz wymienić awp_battle na awp_ruins bądź awp4one (ostatnio gracze z serwera rzucili takową propozycję, sam jestem za). Przydało by się również opóźnić możliwość zabicia dopiero po 3 sekundach po rozpoczęciu rundy. Jak regulamin serwera wskazuje, strzelać dopiero można po owym czasie, tyle że na mapie fy_pool_day czy awp_india gracze zwyczajnie mają to gdzieś, a gdyby kickować za to graczy, to co rundę wylatywałaby połowa serwera.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do regulaminu, to mówi on o zabijaniu gracza, a nie strzelania ;) Graczy jest bardzo łatwo tego nauczyć odpowiednimi karami za to ;) Co do map to czekam na wypowiedzi innych.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mapę scoutzknivez sama proponowałam, więc jak najbardziej za ;)

A awp_battle wymieniłabym na awp_city.

Opublikowano

Tak myślę, że można by dodać jeszcze mapę scoutzknivez oraz wymienić awp_battle na awp_ruins bądź awp4one (ostatnio gracze z serwera rzucili takową propozycję, sam jestem za). Przydało by się również opóźnić możliwość zabicia dopiero po 3 sekundach po rozpoczęciu rundy. Jak regulamin serwera wskazuje, strzelać dopiero można po owym czasie, tyle że na mapie fy_pool_day czy awp_india gracze zwyczajnie mają to gdzieś, a gdyby kickować za to graczy, to co rundę wylatywałaby połowa serwera.

Za scoutzknivez i zmianami w mapkach.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności