ZKKF has Opublikowano 15 Lutego 2024 ZKKF Opublikowano 15 Lutego 2024 (edytowane) https://megawrzuta.pl/download/af4e8766bebcc4852f4d7ff55189d151.html 3:27 - frag czysty, jednak jechanie po modelu przez anarchię po fragu już nie, dla mnie b+- 4:12 - moim zdaniem akcja czysta, model nawinął się na celownik w trakcie strzelania, więc kontynuował skany, b- 4:48 - słychać z oddali strzały z gali, ale mimo wszystko nieco dziwna akcja, z jednej strony paka więc shift i wcelowanie uzasadnione, z drugiej strony jak dla mnie zbyt długie wyczekiwanie, b+- 5:15 - dla mnie czyste skany, b- 5:32 - dziwny ruch celownikiem przy wyjściu z anarchii, jakby było sprawdzone co jest za ścianą, drugi kill za anarchią może niesamowicie szczęśliwy, jednak dla mnie akcja kompletnie spalona, b+ 6:03 - nie jestem pewny czy tutaj był rzucany granat czy nie, jeśli tak, dla mnie akcja czysta, jeśli nie, to przedziwna wiedza i praca celownika, poza tym mógł pamiętac model, mimo wszystko b- 6:33 - dla mnie nic nadzwyczajnego, były strzały chwilę przed rzuceniem HE, pomijając, że był idealny, sam kill już też bez zarzutu. b- 7:02 - te wychylenie się i strzał dla mnie dziwny, nie widział modelu, a strzał praktycznie milimetry od rywala, wiedział, że był drugi po pierwszym fragu, ale dla mnie akcja spalona, b+ 7:28 - słychać kroki, akcja b/u. b- akcje z 5:32, 6:03, 7:02 według mojej opinii spalone, reszta mocno wątpliwa. Edytowane 15 Lutego 2024 przez hashyl ravioli, 15 Lutego 2024 Nie jesteś osobą upoważnioną do komentowania tego tematu. 4
Rekomendowane odpowiedzi