Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje ale też więcej luzu bo popis wczoraj dałeś.. pouczając mnie regulaminu którego sam do końca ewidentnie nie zrozumiałeś ale i tak przystawałeś przy swoim... Powodzenia i abyś zbyt do siebie tej władzy nie wziął..

Majtol,

To nie miejsce do prowadzenia dyskusji, jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do pracy admina zgłoś to w odpowiednim dziale.

• ZKKF
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, lukaszalex napisał:

Gratulacje ale też więcej luzu bo popis wczoraj dałeś.. pouczając mnie regulaminu którego sam do końca ewidentnie nie zrozumiałeś ale i tak przystawałeś przy swoim... Powodzenia i abyś zbyt do siebie tej władzy nie wziął..

@ lukaszalex Dałem popis, respektując zapisy regulaminu? To nie jest mój wymysł, do każdego punktu podchodzę rozsądnie, ale jeżeli zwracasz uwagę innym graczom, mi także na temat celów mapy, które wykonuję, a sam nie kwapisz się do ich wykonywania i kampisz w momencie, kiedy Twój zespół odbija bombsite - jest to co najmniej zabawne. Tym bardziej, że nie zostałeś w żaden sposób ukarany tylko upomniany w ten sam sposób w jaki robisz to w stosunku do innych graczy. 

Nazywanie mnie małolatem, upominanie, że czeka mnie rozmowa z Administratorem w razie ewentualnej skargi na mój temat, bo zwróciłem Ci uwagę na temat kampienia, czy rozpytywanie innych adminów na temat tego, że odniosłem się do Twojej gry mówi samo za siebie. W dodatku pisanie do mnie, że "zaraz polecę", bo odniosłem się do Twoich bezsensownych uwag na temat mojej gry jest bezzasadne i skrajnie dziwne. Respektuję to, że byłeś tutaj adminem, ale pisanie mi tego nie wiem w jakim celu nic nie zmienia w tym aspekcie.

"Staraj się wykonywać cele mapy, aniżeli ich nie wykonywać", "Zabrania się nadmiernego kampienia z wyjątkiem, gdy:" - nie starałeś się ich wykonywać, dodatkowo kampiąc na respie i czekając na fragi, wyjątki w danej sytuacji nie były wiążące, w dodatku już wcześniej dostawałem informacje, że kampisz, a zwracasz za to uwagę innym graczom. Logiczne jest to, że nie wyobrażam sobie banować za takie coś na serwerze 4FUN, co nie zmienia faktu, że uwaga w Twoją stronę była słuszna.

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze i zapraszam do zabawy na serwerze 4FUN, pozdrawiam.

Edytowane przez hashyl
Majtol,

To nie miejsce na takie tematy!

• Śmiech 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności