Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Piszę tutaj pierwszego i ostatniego posta na waszym forum.

Generalnie w ostatnim czasie przez jakiś + / - miesiąc wstecz, byłem sporadycznym graczem waszego serwera Zombie Mod.

Niestety biorąc pod uwagę Admina CRZ + Walus, którzy nawzajem przyklaskują swojemu durnemu zachowaniu i dotrzymują podwójnych standardów już tym bywalcem przestanę być na amen.

Życzę wam z czystego serca aby serwery się utrzymały jak najdłużej i żebyście mieli jak najmniej adminów o podwójnych standardach, którzy cisną własne interpretacje, pokazując brak odpowiedniej znajomości języka polskiego, sugerując, że to było złe zachowanie, kiedy napisałem będąc umarłym zombiakiem do CT coś w stylu " i co będziecie teraz obsrańcy siedzieć na schodkach na górze? :D " - co notabene przypłaciłem kickiem i jakimiś "reprymendami" od tychże adminów na początku mapy, gdzie byłem pierwszym zm który zdobył 4 fragi i był blisko szalonego co równoznaczne było z szybkim zbilansowaniem rozgrywki CT vs TT.

Podwójnego standardu doświadczyłem jak tylko po chwili wróciłem na serwer po kicku, gdzie jeden z graczy napisał wyraźne, obraźliwe przekleństwo, wyzywając kogoś, na co nie było jakiejkolwiek reakcji o braku kultury, wychowawczego kicka, czy reprymend na chacie / voice chacie o której grzecznie poinformowałem wspominając o podwójnych standardach - ktoś normalny z graczy odpowiedział, dobra bomba odpuść bo to bez sensu i są tu rzeczywiście podwójne standardy.

REASUMUJĄC -

SUGESTIA > CRZ / Walus wyjmijcie kija z dupy i doceniajcie dotychczasowych graczy (stare chłopy nie muszą oznaczać spranych głów, a specyficzne poczucie humoru, nie oznacza, że ktoś jest walnięty IRL)

Propozycje > może admini będą się przyszłościowo zmieniać/rotować między serwerami o ile to już nie ma miejsca? CRZ i Walus niestety przy rzeczowych odpowiedziach,  dawaniu argumentach i mówieniu jak jest ewidentnie wymiękaja oraz irracjonalnie reagują, będąc na nie totalnie zamknięci :)

P.S Już nie wchodzę w swoją  historię banów i wcześniejsze dyskusyjne sytuacje jeszcze z czasu gdzie miałem ustawiony nick "ROBIE PORZADEK" i kręciłem bekę z czarnym humorem i specyficznym podejściem na serwerze, co wielu graczy enojowało i też się śmiało lub dawało się prowokować, co było potem obracane w żart - nie liczę na jakiekolwiek odpowiedzi w poście - przemyślcie sobie całość, bo nie wiecie kogo macie po drugiej stronie i czy koniec końców mógłby się fajnie przyczynić do funkcjonalności całej sieci, będąc jej donejtorem, czy dać od siebie wartość dodaną. I tak zrobicie co chcecie.

Dzięki i pozdrawiam normalnych, tych z dystansem do siebie, do ludzi, do życia. :) Dodatkowo życzę wam zdrowia.

• ZKKF
Opublikowano

Bardzo dziękujemy za garść tych bezcennych informacji

Opublikowano

Kij ma dwa końce i nie wiem za który złapać :) Jak znajdę odpowiednią końcówkę napiszę w tym poście :)

• ZKKF
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności