bombawkaban Opublikowano 18 Stycznia 2024 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2024 Cześć wszystkim. Piszę tutaj pierwszego i ostatniego posta na waszym forum. Generalnie w ostatnim czasie przez jakiś + / - miesiąc wstecz, byłem sporadycznym graczem waszego serwera Zombie Mod. Niestety biorąc pod uwagę Admina CRZ + Walus, którzy nawzajem przyklaskują swojemu durnemu zachowaniu i dotrzymują podwójnych standardów już tym bywalcem przestanę być na amen. Życzę wam z czystego serca aby serwery się utrzymały jak najdłużej i żebyście mieli jak najmniej adminów o podwójnych standardach, którzy cisną własne interpretacje, pokazując brak odpowiedniej znajomości języka polskiego, sugerując, że to było złe zachowanie, kiedy napisałem będąc umarłym zombiakiem do CT coś w stylu " i co będziecie teraz obsrańcy siedzieć na schodkach na górze? " - co notabene przypłaciłem kickiem i jakimiś "reprymendami" od tychże adminów na początku mapy, gdzie byłem pierwszym zm który zdobył 4 fragi i był blisko szalonego co równoznaczne było z szybkim zbilansowaniem rozgrywki CT vs TT. Podwójnego standardu doświadczyłem jak tylko po chwili wróciłem na serwer po kicku, gdzie jeden z graczy napisał wyraźne, obraźliwe przekleństwo, wyzywając kogoś, na co nie było jakiejkolwiek reakcji o braku kultury, wychowawczego kicka, czy reprymend na chacie / voice chacie o której grzecznie poinformowałem wspominając o podwójnych standardach - ktoś normalny z graczy odpowiedział, dobra bomba odpuść bo to bez sensu i są tu rzeczywiście podwójne standardy. REASUMUJĄC - SUGESTIA > CRZ / Walus wyjmijcie kija z dupy i doceniajcie dotychczasowych graczy (stare chłopy nie muszą oznaczać spranych głów, a specyficzne poczucie humoru, nie oznacza, że ktoś jest walnięty IRL) Propozycje > może admini będą się przyszłościowo zmieniać/rotować między serwerami o ile to już nie ma miejsca? CRZ i Walus niestety przy rzeczowych odpowiedziach, dawaniu argumentach i mówieniu jak jest ewidentnie wymiękaja oraz irracjonalnie reagują, będąc na nie totalnie zamknięci P.S Już nie wchodzę w swoją historię banów i wcześniejsze dyskusyjne sytuacje jeszcze z czasu gdzie miałem ustawiony nick "ROBIE PORZADEK" i kręciłem bekę z czarnym humorem i specyficznym podejściem na serwerze, co wielu graczy enojowało i też się śmiało lub dawało się prowokować, co było potem obracane w żart - nie liczę na jakiekolwiek odpowiedzi w poście - przemyślcie sobie całość, bo nie wiecie kogo macie po drugiej stronie i czy koniec końców mógłby się fajnie przyczynić do funkcjonalności całej sieci, będąc jej donejtorem, czy dać od siebie wartość dodaną. I tak zrobicie co chcecie. Dzięki i pozdrawiam normalnych, tych z dystansem do siebie, do ludzi, do życia. Dodatkowo życzę wam zdrowia.
ZKKF CRZ Opublikowano 18 Stycznia 2024 ZKKF Opublikowano 18 Stycznia 2024 Bardzo dziękujemy za garść tych bezcennych informacji
Walunio Opublikowano 18 Stycznia 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2024 Kij ma dwa końce i nie wiem za który złapać Jak znajdę odpowiednią końcówkę napiszę w tym poście
ZKKF Roxie Carbon Opublikowano 20 Stycznia 2024 ZKKF Opublikowano 20 Stycznia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi