SykSia<3 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Hi, Mam małą propozycję co do deathrun_W0RMS. Gdy ktoś daje Free nie da się iść na kosy. I mój pomysł jest taki żeby zrobić tak żeby mogło się iść na kosy. Oczywiście wiem jak to zrobić ale narażie nie będę się rozpisywać bo jak będzie dla was to bezużyteczne będę nadużywała mojego mózgu. (Za często go nie używam.) Pzdr. SykSia<3
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2013 To nie jest tylko na dr_WORMS... niby ma być co 3 rundy, ale coś jest nie tak.
SykSia<3 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mi chodzi o coś innego, ale to też można zmienić xd Mi chodzi o to że jak CT dojdzie to nie może uwolnić TT z klatki, bo jak naciśnie jeden z tych guzików to ta klatka tylko spada i się nie rozwala.
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2013 Poprawię, spokojnie.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi