ziomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Mam mały problem, przerobiłem cs-a tak żeby słyszeć NS itp ta wersja z przed tej dziwnej aktualizacji lecz nie zrobiłem back up-a i moje pytanie jak wrócić do wersji takiej żeby słyszeć ludzi którzy mają steam ? Reinstal cs-a ? czy coś innego ?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 15 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jedynym rozwiazaniem jest reinstal.. 1
ziomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Reinstal cs-a nie zadziałał :) jakieś inne pomysły ;>
Właściciel GET Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jedynym rozwiazaniem jest reinstal.. A nie lepiej najpierw zapytać jakie pliki podmienił albo co zrobił konkretnie i podesłać mu dobre?
Didek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja też przerobiłem steam'a zeby słyszeć NS i zrobiłem to tak: 1. Wejdz w: Steam/steamapps/common/half-life 2. Usuń całą zawartość half-life 3. I śćiagnij paczke i wgraj zawartość counte-strike do folderu Half-Life 4. tutaj jest paczka ------> http://www63.zippyshare.com/v/81083614/file.html 1
ziomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 oki poradziłem sobie :)dzięki za pomoc zrobiłem tak że usunąłem całego steam + cs-a oraz pobrałem na nowo i wszystko działa Temat do zamknięcia :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi