ZKKF CRZ Opublikowano 2 Grudnia 2023 ZKKF Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 minuty temu, S54B32 napisał: Admini troche odwalają czasami maniane, psują atmosfere, jest to zrozumiałe i oczywiste, że admin nałoży kare na gracza za nie przestrzeganie regulaminu. No to się zdecyduj, odwalają maniane, psują atmosfere czy pilnują porządku na serwerze. 5 minut temu, S54B32 napisał: zdenerwowałem się i pocisnąłem administracje, wyszedlem z serwera Rozumiem, że stąd to twoje zdziwienie o banie? 6 minut temu, S54B32 napisał: Kupuje Premium, Vipy, wspieram Was finansowo a nie moge grac, musimy sie rozumiec. W żaden sposób Cię to nie usprawiedliwia, bo to nie ma nic do rzeczy.
S54B32 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) CRZ, jesteś nauczycielem czy prowadzisz zajęcia z dziećmi ? Jestem już starym gościem kolego na takie dziwne pytania, to nie do mnie raczej a do młodszych Twoich kompanów. Mnie interesuje jasna odpowiedź czy dostanę UB, czy nie. Nie jest to absolutnie obraza Ciebie, ani wyśmianie, ale bądźmy poważni. Zrozum to dobrze, admin jeżeli Cię kara za niespecjalne blokowanie kampy to jest to nie jasna rzecz, tak ? Dlatego dochodzi do zmiany atmosfery u gracza.. Czyli odwalenie "maniany" Oczywiście admin nie wiedział dlaczego doszło do blokowania, mógł zapytać wprost. Żyj Chłopaku Edytowane 2 Grudnia 2023 przez S54B32
ZKKF CRZ Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor ZKKF Opublikowano 2 Grudnia 2023 22 minuty temu, S54B32 napisał: No tez mnie podpaliłeś kickiem bo mialem pkt nabite i tym zapraszam( nie rob tak na przyszłość bo nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia), każdy zaraza przez ściany, dziury itd, mało osób za to jest karane. Poza tym UB jest najrozsądniejszym rozwiązaniem. Rozumiem, że masz problemy z głową?
S54B32 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 minutę temu, CRZ napisał: Rozumiem, że masz problemy z głową? Nie, ja jestem zdrowy, Ty masz nadwagę i jesteś bity co chwilę przez rówieśników. Nie prowokuj Pięknisiu 1 4
ZKKF CRZ Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor ZKKF Opublikowano 2 Grudnia 2023 Przede wszystkim odróżnij nadwagę od nabicia, bo to dwie różne rzeczy, a swoim zachowaniem pokazujesz tylko, że zasługujesz na więcej niż tydzień kary
S54B32 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2023 2 minuty temu, CRZ napisał: Przede wszystkim odróżnij nadwagę od nabicia, bo to dwie różne rzeczy, a swoim zachowaniem pokazujesz tylko, że zasługujesz na więcej niż tydzień kary Gościu, sam prowokujesz i szukasz dilda w dupsko pytaniem czy mam problemy z głową, czegoś nie rozumiesz ? Z Tobą wszystko w porządku ? Gruby jesteś i tyle, nie powiedziałem że ulany 1 6
Rekomendowane odpowiedzi