N3v3R Opublikowano 10 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam , w zasadzie sprawa bardzo prosta , są dwa zasadnicze pytania na które chciałbym zobaczyć tutaj odpowiedzi.1. Chcecie by na DD2 były Roundsoundy ?* Jeśli Tak podaj przykład (nieobowiązkowe) * Jeśli Nie podaj powód takiego twierdzenia
Właściciel GET Opublikowano 10 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Mi to jest obojętne, ale jestem sceptycznie nastawiony co do w ogóle roundsoundu na takim serwerze. Chociaż, jeśli ma to polepszyć serwer, to nie wnikam w to, stąd obojętność. Na serwerze macie się czuć dobrze i tyle.
^FreeZ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jestem ZA. Przykłady do roundsound : 1. 2. 3. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=plvpV9p0ywg
Didek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Jestem Za, i przykłady: 1. Remady & Manu-L - Higher ground2. Stoprocent ekipa - Stoprocent tour3. Fort minor - Remember the name 4. Pitbull - Feel This Moment ft. Christina Aguilera Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Didek
Właściciel GET Opublikowano 10 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Podajecie przykłady, a nie podajecie momentów, które mogłyby się znaleźć na serwerze. Tak, to ja też mogę sobie napisać, więc troszeczkę rozwagi i myślenia proszę.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 10 Czerwca 2013 Fragowy Mister Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jestem na tak o ile byłyby w miarę krótkie tak żeby po freeze time trwały max 2-3s. Ew. można wydłużyć jeszcze freeze.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jestem na nie: rs nie pasuje moim zdaniem na serwer tego typu bo nie jest to 4fun.
N3v3R Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kanix , ile czasu grywasz na DD2? cisza zniechęca , ja maksymalnie daje radę po 5-8 map , w dobry dzień , jeśli mam czas, grywałem na innych z Rs'ami i poważnie przyjemniej czas leci gdy słychać muzykę co chwile.. Bo to właśnie muzyka daje nam pozytywne nastawienie..
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 11 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja jestem za lubię posłuchać sobie muzyki po zakończeniu rundy. Niestety nie mam przykładów jakie mogły by być to utwory na DD2.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kanix , ile czasu grywasz na DD2? cisza zniechęca , ja maksymalnie daje radę po 5-8 map , w dobry dzień , jeśli mam czas, grywałem na innych z Rs'ami i poważnie przyjemniej czas leci gdy słychać muzykę co chwile.. Bo to właśnie muzyka daje nam pozytywne nastawienie.. Ja tylko podałem powód dlaczego jestem na nie.
Właściciel GET Opublikowano 11 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zawsze można wyłączyć ;)
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi