Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mieszane uczucia użytkownicy mają :D Mi tam się podoba.
Właściciel GET Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Czerwca 2013 Są, bo tamten rzeczywiście był bardziej przejrzysty i nie ma co się oszukiwać. Natomiast obecny i tak całą resztę konkurencji bije na głowę. Tym bardziej, że Pukawka zapowiedziała wiele zmian. Ja osobiście do Michała napiszę na weekend w sprawie panelu, błędów, poprawek itd. Trudno jest też zrobić ciemny styl przejrzystym od jasnego. Nie znam ani jednego stylu ciemnego, który przejrzystością okładał inne, jasne style. Nie ma, dlatego ja pracuję na jasnych stylach, bo mi jest wtedy łatwiej. W ciemnych nie czuję się dobrze. Kolejna sprawa, jest to nowy panel, pierwszy raz Pukawka użyła ciemnych kolorów, toteż ludzie się nie mogą przyzwyczaić i długo potrwa zanim się przyzwyczają. Ja akurat przyzwyczaiłem się, gdyż już od 2 miesięcy mam do czynienia z nim na żywo i śledziłem postęp prac przez długi okres. 1
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 25 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajnie to wszystko wygląda, panel i ogólnie :)
JaWoR Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Stary zdecydowanie lepszy..
Samoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ten lepszy, bardziej realny :D
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi