Skocz do zawartości

Mam problem z C.S

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siema, mam problem gdy wchodzę na Steam i na c.s pogram 2 min i mnie wywala z błędem że program przestał działać... powiem szczerze że mnie ch** trafia... bo gram na dr i mnie wypierdzieliło jak byłem w TT. Granie na pałe może wywali a może nie .... co z tym zrobić ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zauważyłem ten problem po restarcie systemu... od tego momentu coś się pierdzieli... Antywirek to ten new Avast.

Opublikowano

A jaki program dokładnie przestaje działać? Może wyczyść rejestr systemu...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wyczyściłem rejestr... hl.exe przestaje działać ...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Sterowniki ;]? Może masz jakieś programy włączone w tle które potrzebują dużą ilość zasobów.

• Właściciel
Opublikowano

Zauważyłem ten problem po restarcie systemu... od tego momentu coś się pierdzieli... Antywirek to ten new Avast.

Możesz dokładnie to opisać?

Jaki masz system.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

System do Windows xp wersja z 2002r :], 2GB ram ddr2 karta graficzna 256 mb... A problem polega na tym że uruchomię C.s pogram 10 - 5 min i zacina mi c.s i pojawia się okno że program przestał działać i tylko jest opcja zakończ zadanie ale ona nie działa. Dopiero muszę włączyć menadżera zadań ... i zakończyć proces hl.exe. Jak się wkurzę to przeinstaluje system na nowo bo on się coś zaczyna pierdzielić cały...

Stanie się tak 2 - 3 razy i potem gram normalnie ... Ale to nie sposób.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Też kiedyś tak miałem. Mi pomogła zmiana cs'a na inny i zmiana patcha z v7 na v23 jeżeli to ci nie pomoże to nie wiem.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności