Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Siema, mam problem gdy wchodzę na Steam i na c.s pogram 2 min i mnie wywala z błędem że program przestał działać... powiem szczerze że mnie ch** trafia... bo gram na dr i mnie wypierdzieliło jak byłem w TT. Granie na pałe może wywali a może nie .... co z tym zrobić ?
polakpl71717 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 A może antywirus coś blokuje?
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zauważyłem ten problem po restarcie systemu... od tego momentu coś się pierdzieli... Antywirek to ten new Avast.
polakpl71717 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 A jaki program dokładnie przestaje działać? Może wyczyść rejestr systemu...
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wyczyściłem rejestr... hl.exe przestaje działać ...
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sterowniki ;]? Może masz jakieś programy włączone w tle które potrzebują dużą ilość zasobów.
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zauważyłem ten problem po restarcie systemu... od tego momentu coś się pierdzieli... Antywirek to ten new Avast. Możesz dokładnie to opisać? Jaki masz system.
polakpl71717 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja bym zrobił reinstalacje counter-strike.
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2013 System do Windows xp wersja z 2002r :], 2GB ram ddr2 karta graficzna 256 mb... A problem polega na tym że uruchomię C.s pogram 10 - 5 min i zacina mi c.s i pojawia się okno że program przestał działać i tylko jest opcja zakończ zadanie ale ona nie działa. Dopiero muszę włączyć menadżera zadań ... i zakończyć proces hl.exe. Jak się wkurzę to przeinstaluje system na nowo bo on się coś zaczyna pierdzielić cały... Stanie się tak 2 - 3 razy i potem gram normalnie ... Ale to nie sposób.
bartoszekss Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Też kiedyś tak miałem. Mi pomogła zmiana cs'a na inny i zmiana patcha z v7 na v23 jeżeli to ci nie pomoże to nie wiem.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi