nameis Opublikowano 16 Września 2023 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2023 Rodzaj kary: ban Powód kary: AIM bot czity Data nadania kary: 14.09.2023 15:30 16:00 Nick z gry: nameis Opis zdarzenia: wszedłem na serwer i grałem i banie mi siadały to kłamstwo że AIM;) pozdrawiam proszę o pozytywne rozpatrzenia bana Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 16 Września 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 16 Września 2023 Napisz temat jeszcze raz w odpowiednim do tego dziale (kara za cheaty - https://fragujemy.com/forum/647-kary-za-cheaty/ ) i uzupełnij poprawnie wzór.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 16 Września 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 16 Września 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi