Jump to content
Sign in to follow this  
Murdock

problem na szybko samsun galaxy

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By KOCUREK43
      czesc mam problem z wyslaniem kasy mieszkam w niemczech i mam niemiecki nr i porostu nie moge wyslac sms  
      potrzebuje nr konta bankowego i zrobie odrazu przelew na konto tak bylo by dla mnie najprosciej
    • By maczoo411
      kilka dni temu zawiesiło mi cs, po restarcie awaryjnym gry, przestały działac niektore serwery w ulubionych czyli fragujemy 4 fun i FFA, 
      po kliknieciu probuje ladowac kilka prób i connection failed, 
      z internetu z telefonu dziala normalnie bez zastrzezen, wracajac do interentu domowego, tylko raz udalo sie zagrac, na nastepny dzien nadal nic resetowalem wszystko i jak sie dalo, scignalem cs na steamie pierwszy raz po 12 latach nonsteamu specjalnie na ta okazje, jak wyzej widac, problem lezy po winie sieci, jednak ja i rowniez caly wujek google nie potrafimy tego naprawic, inne serwery ktore dodaje dzialaja, jak i rowniez jeden ktory byl wczesniej w ulubionych, pomocy męcze sie 4 dzien po kilka godzin. 
      internet to KPN Holandia, antenowy, polaczalem sie przez USB WIFI jak i stale na kabel enthernet, probowalem wylaczac zapory defender i sieci czy jakos tak i nadal nic, nie laduje ani jednego kafelka !
    • By maczoo411
      od wczoraj zawiesilo mi serwer i proby polaczenia kocza sie na nie ladowaniu wgl paska- reetrying connect serwer i nic stoi.
      na inne serwery bez problemu moge wejsc, mialem wczoraj nonsteam,\
      z tej okazji az kupilem pierwszy raz od 11 lat steam i na cs steam rowniez nie dziala, juz nie mam pomysłów
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy