BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 6 Września 2023 BOT Opublikowano 6 Września 2023 W dniu 06.09.2023 19:15 użytkownik Taba™ タバ otrzymał ostrzeżenie od GET. Ostrzeżenie nadane przez post w temacie. Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu działu Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 05.09.2024 19:15 ) Notatka do użytkownika: Dział skarg nie służy do odwołania. [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz to w tym temacie! Cytuj
Taba™ タバ Opublikowano 6 Września 2023 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2023 @ GET Ale ja nie pisałem odwoływania. Teraz zobaczyłem że nie zapisało mi w ( Dlaczego składasz skargę: Niby Podważanie autorytetu admina (Bezpodstawny mute) Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 6 Września 2023 Właściciel Opublikowano 6 Września 2023 Użyj głowy to będziesz wiedział dlaczego to nie jest skarga. Chyba, że chcesz kolejne ostrzeżenie. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi