Skocz do zawartości

[KOSZ] Plemiona świat 58

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siema, mam pytanie kto by chciał zagrać w plemiona na świecie 58 ?.

Proszę o kontakt pw to go zaproszę :D I wtedy będziemy koło siebie się rozwijać w harmonijny sposób :D

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

Ja na pewno nie, bo nienawidzę tego stylu. Wolę styl stary, bez łuczników, monet i ew. poziomy technologii - taki świat podziwiam. Nienawidzę natomiast z kościołem stylu, za nowy i może dlatego, że kiedyś grałem na św. 18, który przypadł mi do gustu bez tych pierdół i nowości.

Opublikowano

Ja na pewno nie, bo nienawidzę tego stylu. Wolę styl stary, bez łuczników, monet i ew. poziomy technologii - taki świat podziwiam. Nienawidzę natomiast z kościołem stylu, za nowy i może dlatego, że kiedyś grałem na św. 18, który przypadł mi do gustu bez tych pierdół i nowości.

Zależy od gustu.Mi tam obojętnie czy stary styl czy nowy gra wiele się nie różni.

• Właściciel
Opublikowano

Oczywiście że się różni, przede wszystkim klimat i działanie oraz taktyka. Stary styl oferuje prostotę, a każdy lubi mieć wszystko uproszczone. 

Opublikowano

Oczywiście że się różni, przede wszystkim klimat i działanie oraz taktyka. Stary styl oferuje prostotę, a każdy lubi mieć wszystko uproszczone. 

Może dlatego długo nie pograłem w tą grę :D

• Fragowy Mister
Opublikowano

Proponuję wybrać świat który każdemu by pasował ( ankieta czy coś), ja osobiście preferuję styl bez kościoła, z monetami, z łucznikami, z przedmiotami rycerza, technologie proste ( zbadane/niezbadane). 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To podajcie jakieś światy, zgadamy się :D 

Opublikowano

Ja proponuję trzy

69- Miks stylu klasycznego i stylu starego bez rycerza monet łuczników itd

71-rycerz monety łucznicy+zbrojownia wioski koczownicze

72-nowe wioski koczownicze monety zbrojownia łucznicy bez koscioła

• 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grał ktoś dawniej na 17-tym? :) Tam się fajnie grało, prędkość chyba 2x i ten nowszy styl na owe czasy. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No pamiętam że Ty na 18-tym, ale tam inny chyba system był/jest  :D

Opublikowano

ja na arkadii tylko gram, co prawda niektórzy mogą mówić, że za prosto tam jest

Opublikowano

Dopiero co zacząłem, podbili mnie niedawno na 70 zaraz po tygodniu ochrony, tylko odznaczenie, peszek  ^_^

A ty? ile pkt?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

gra ktoś może na św. 83 ? ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie lepiej zagrać na najnowszym świecie od początku? :)  Ja grałem na 73 (jak jeszcze był nowy) i najlepszy tam mój rank to 6, później skończyłem grę i spadłem z ranku :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności