Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam Panie i Panowie nie wiem czy taki wątek juz tutaj był ale mam problem z wejściem na serwery, a mianowicie: Jak wchodzę na serwer [Zombie Infection] to wyskakuje mi info: "Could not connect to server" Jak wchodzę na serwer [4Fun] to wyskakuje mi info: "Client words model is NULL" a następnie wyłącza mi CS Jak wchodzę na serwer [Only DD2] to wyskakuje mi info: "Client words model is NULL" a następnie wyłącza mi CS Mieliście podobne doświadczenia z tym? Jesli tak to prosze o pomoc PS: I tak nie tylko z serwerami Fragujemy mam problem ale i z innymi sieciami. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Dudiks
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Posiadasz Steam?
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zrób spójność plików Counter-Strike ( biblioteka -> właściwości gry i znajdziesz ).
Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jakbyś mógł troszke jaśniej ziomek bo ja jestem w tym ciemnny
Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właśnie to zrobilem. I na Zombie Infection moge wejść ale na 4 fun nie mogę ani na FFA. Próbowałem nawet na inny serwer wejść z innej sieci i nic Jakiś inny pomysł? Bo nie wiem
Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, GET napisał: Reinstalacja. No Okej spróbuje. jesli to nie pomoze to nie wiem
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Musi, bo instalacja wygląda na wadliwą. Korzystasz z Nonsteam?
Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ze steam Zrobiłem Reinstal i nic
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Tak, ale pytam czy masz osobno zainstalowanego CS'a NonSteam.
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Przeinstaluj w takim razie grę, bo wygląda na to, że tych plików masz sporo uszkodzonych.
Veq.!DudiKs Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Okej wszystko działa zrobiłem tak: Wlazłem w Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike_downloads. Usunąłem pliki potem wyłączyłem steam odpaliłem ponownie, wbiłem ściągneło na nowo pliki i działa Temat mozna zamknąć Dzięki za pomoc i dobre chęci ziomek Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Dudiks 1
Rekomendowane odpowiedzi