N3v3R Opublikowano 28 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2013 Witam , większość z was wie że praktykuję mechanikę samochodową. Lecz moja wiedza i chęć zdobywania doświadczenia nie jest zaspokajana na praktykach zawodu. Tak więc , domowa zabawa z brata autem.Modyfikacje poziom 1. Nieoczekiwane zmiany , auto zostało sprzedane :) moje dzieło poszło w Polskę Zostało zakupione Renault Clio 1999r 1.6 16V Możliwe modyfikacje, jeszcze nie było czasu by nad tym pomyśleć Na weekend znalazłem chwile , a do tego przyjechała bratowa , jej słowa "nie podoba mi się moje auto" skłoniło mnie do reakcji natychmiastowej. Efekty widocznie niżej , bezcenny widok wpatrujących się dzieciaków na ulicy w to autko :) Gwiazdki są przyklejone z obu stron , prócz maski przedniej , przedniego zderzaka. Tył klapa posiada gwiazdki i zderzak tylni również :D oceńcie moją pracę :) 2
polakpl71717 Opublikowano 29 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 No, no Never szacun. Może chciałbyś odmłodzić moje tico?
N3v3R Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Wnętrze czy zewnątrz ? mów co chcesz , i możemy pokombinować :D
polakpl71717 Opublikowano 29 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Przerobić troche wnętrze... No wiesz, żeby było tak jak w jaguarze xf i4 ;>
N3v3R Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Obecnie to gustuję w malowaniu :D kup większy silnik to pierwsza "Wewnętrzna" modyfikacja :D
Polny/SENNA PUENTA Opublikowano 29 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 NICE ONE KU... XD No Never widze ze nie tylko cs ci w glowie ^^
polakpl71717 Opublikowano 29 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 0,8 w zupełności starcza ;b Czekam na kolejne etapy.
N3v3R Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Polak , kolejne etapy już w drodze , dziś było malowanie podkładem , chuyowo wyszło z niewiadomych przyczyn więc do poprawki , będą gotowe to wstawię foty , póki jest chuynia to nie mam weny wstawiać xd
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ojojoj, Zajebiste :D
N3v3R Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Uzupełnię galerię z przeróbek Forda Focusa 99r. Jest Radio jest impreza ;d deska bez elementów malowanych :) sama konsole wyciągałem 30min :D w huy roboty
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Własna twórczość do Hyde park → Hobby → Motoryzacja
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi