-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By pompa tsk
Więc tak oglądałem demko i mi się śmiać chce nawt pobrałem sobie to zasrane wh żeby zobaczyć jak to jest z tym celowaniem w modele. Jak bym miał sądzić to banowałbym za tą sytuację przed anarchią (17:55)bo tam rzeczywiście było prawie w modele sam się dziwię że nikogo nie zabiłem a dlaczego tam skanowałem bo chyba każdy wie że tam najcześciej można trafić coś bo ct się wychyla tam. dlaczego nie wyszedłem żeby mieć widok na nich ?? -bo mnie skanowali przestali skanować to wyszedłem bo jasne jest że skoro nie skanują to jasne że ammo się skończyło i uciekli przeładować albo stoją i dopełniają ammo, dla mnie było ważne to że nie skanują. trochę logiki potrzeba.
4:17 słychać że biegnie ale nie wiedziałem że z gali byłem pewny że ze środka wybiegnie i to nie było celowanie że na kucaka wyjdzie tylko celowanie w tułów.
zobaczcie ile razy celuje to nie celuje w banie tylko tułów i tak celownik ustawiam mniej więcej.
3:58 ale żeście się z tym kucakiem uparli a ja kolejny raz mówie że celuje w tułów i tak staram się celownik ustawić bo wiem że jak wyjdzie blisko skrzynki to trafię w tułów a jak dalej to bliżej głowy a jak bym celował na banie to albo trafie albo nie trafie, drugi gracz biegnie słychać to przecież więc się chowam strzelam w ścianę skan skoro słyszę że tam biegają to może coś trafię i uciekam bo hp mi sporo ubyło 1 granat i po mnie. Piszesz że nie wychodzę bo wiem że z długiej wyczekuje człowieku słychać było tuptanie nie jednego ct tylko kilku miałem sam tam wyjść jak reszta tt czekała jak zwykle aż jakiś jeleń wyjdzie i przetrze im drogę.
6:05 nikt nie gra awp w środek bramy-- kolega napisał że sam tak gra czasem, proponuję ci go zbanować bo na pewno ma wh. jak bym miał wh to ręczę ci że nie puściłbym ani jednego żywego bo po prostu wycelowałbym w model.
8:37 brak słów :) każdy często po prostu stanie i tam skanuje strzał za strzałem. Widzieliście moje staty tam było chyba 11-9 czasem każdy wkurza się jak mu nie idzie i leci na farta żeby może zagrać coś szybciej z zaskoczenia a wiedziałem że kilku tt próbowało wejść długą więc liczyłem że spora część z ct będąca na A skupi się na długiej. Strzał z awki jeśli dobrze patrzę miał być skanem w skrzynię jednak celownik nie doszedł tak jak wcześniej przed anarchią za daleko ustawiłem celownik od skrzynki 2 ct nie wyszło głębiej tylko się wychyliło jednego cudem kula załapała a drugi mimo że nie wszedł pod celownik to strzeliłem.
10:18 tak widzisz trafić nie potrafię dobrze nawet na tym wh co mam niby ciekawe czemu nie wyszedłem z celownikiem na głowie i z moim zajebistym refleksem nie zdążyłem strzelić no patrzcie się jak to się stało. To że ct się tam ustawia na galę chyba wszyscy wiedzą i że ja o tym wiem też jest podejrzane, po prostu Boskie info.
Niue wiem czy była w minutach zawarta akcja w piachu wytłumaczę jednak. Chyba większość kumatych nie ma problemu żeby wyjść z celownikiem w tym miejscu gdzie zawsze jak ktoś jest na A to tam stoi przy zielonej skrzynce i też nie ma problemu wychylić się i strzelić na pałę w mili sekundach.
Zajebisty refleks zajebiste wh tylko słabe staty mimo tego waszym zdaniem celowania w modele. Oglądając demko z wh zastanawiam się jak mogłem tak wiele razy nie strzelić na czas skoro mam taki refleks i wh dlaczego tak mało fragów przecież miałem mnóstwo okazji . dlaczego wiele razy było blisko a jednak nie trafiłem. Dlaczego tyle razy dałem się zabić mogłem uciec albo nastawić celownik na model i strzelić.
Jak ktoś chce to na demku każdego gracza znajdzie kilka sytuacji które podchodzą pod wh. Sytuacja na gali ledwo zauważyłem miernego a on już mnie zabił co za refleks a ja biedny nie ustawiłem celownika na nim a przecież na wh grałem czemu tego nie zrobiłem tylko zabić się dałem.
Jeszcze jedno gram na 2000dpi czasem 1600 było kilka sytuacji gdzie celownik mi przesunął się troszeczkę pewnie jak by mi wtedy ktoś wyszedł to też byłoby że ustawiałem celownik pod model.
Ogólne moje odczucia są takie że robicie ze mnie odpała na siłę podaliście proste akcje gdzie twierdzicie że ustawiam celownik bo wiem że na kucaka wyjdzie a ja praktycznie zawsze celuje w tułów jak wybiega, zresztą widać to na demku no ale oczywiście jak na kucaku wychodzi to celownik jest już na głowie nie tułowiu i już macie pretekst Boskie info gość ma. Oglądając demko szukacie tylko sytuacji które byłyby argumentami ze mam wh a nie szukacie logicznego wyjaśnienia sytuacji.
Old mi pisze tylko nie tłumacz się dźwiękiem, to co mam się odwrócić i udać że nie słyszałem tego gościa przy gali i tego co odbiega chociaż to było jeszcze nie tak bo ja myślałem że ten drugi gościu co biegł koło gali to mój bo radar też dostępny jest i chyba wiesz do czego służy.
Raczej nie będę grał już u was więc jakoś specjalnie mi nie zależy na ub. Robię to po to żeby się oczyścić z waszych zarzutów. Ale widzę że nikt nie patrzy na demko obiektywnie, widzicie tylko wh a z drugiej strony nikt się nie postawi i nie spojrzy na te sytuacje z punktu widzenia czystego gracza i logicznego wyjaśniania.
Z mojej strony przepraszam że tak późno ale nie samym cs-em człowiek żyje.
akcja smoke - a mało razy strzelałeś jak miałeś mleko jak byś poszukał moich demek to znajdziesz dużo akcji gdzie stoje ustawiony z długiej na anarchię dostaje mleko czekam ułamki sekund i strzelam często trafiam jak ktoś wali smoke np na środku to jasne że zaraz przebiegnie ktoś a smg ma sprawić żeby przeciwnik go nie widział.
pisałem wyżej że dodam rozpiske swoją wieczorem ..........oczywiście nie poczekałeś. Za to każecie czekać długo nawet na rozpisanie dema (dawniejsza sprawa)
-