Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 26 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2013 Siema. Mam problem z grafiką w CS'ie, gdy włącze CS'a obraz obraca mi się o 90 stopni, gdy zamknę CS'a zmienia mi rozdzielczość grafiki do minimalnej. Jeśli ktoś miał z tym problem lub jakieś propozycje to proszę o pomoc. (Reinstall CS'a już robiłem i nic nie pomogło) PS. Inne gry chodzą normalnie.
JaWoR Opublikowano 26 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2013 Ja miałem coś podobnego wpisz w parametrach startowych: game cstrike -gl -w 800 -h 600 Tam gdzie 800 i 600 wpisujesz swoją rozdzielczość. Przed tymi czynnościami wyłącz steam i usuń pliki rejestru. Jak te czynności nie pomogą to poobracaj ekran skrótami klawiszowymi alt i strzałki w lewo i potem do normalnej pozycji.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2013 Gdy odinstalowałem CS'a nie mogę go już uruchomić nawet, wyskakuje mi takie okienko przy wszystkich grach ze steama.(NS mi się zawiesza.) http://img802.imageshack.us/img802/4813/beztytuuibb.png
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 27 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2013 Zjebała ci się biblioteka DLL steam. Reinstal steam powinien pomóc.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Zrobiłem reinstall steam tak jak mi doradził cycu, gra się uruchamia ale nie widzę obrazu. @wracamy do punktu wyjścia, oto ss z błędem. gdy wybiorę OK. To cs się włącza (nie do konca) na 1/4 ekranu i się zawiesza. Edytowane 27 Maja 2013 przez Bangarang
JaWoR Opublikowano 27 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2013 -gl w parametrach startowych.. wpisz
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Ekran przy uruchamianiu robi się wąski, gdy gra się uruchomi widzę czarny obraz, gdy zaś zminimalizuję gra się automatycznie wyłącza. @ jeżeli wpiszę -nomsaa w parametrach dalej mam czarny obraz ale gra po zminimalizowaniu się nie wyłącza. Edytowane 27 Maja 2013 przez Bangarang
JaWoR Opublikowano 28 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2013 Cofnij aktualizacje, następnie w parametrach startowych wpisz: -nofbo -nomsaa -gl
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2013 wpisywałem, nic nie dawało
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 28 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2013 Zrób tak: odinstaluj steam i skopiuj SteamApps. Pobierz steam jeszcze raz i wklej SteamApps.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Usunąłeś rejestr? mógł byś określić dokładniej jak to zrobić?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 mógł byś określić dokładniej jak to zrobić? Wpisy rejestru dot. cs. Teraz rozumiesz?
JaWoR Opublikowano 29 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Wchodzisz w uruchom, wpisujesz regedit Klikasz: HKEY_CURRENT_USER --> Software, poszukujesz rejestru Valve i go usuwasz. Oczywiście przed tymi czynnościami wyłączasz steam i po tych czynnościach odpalasz. Jak to nie pomoże to wtedy reinstall steama, instalujesz cs, cofasz aktualizacja, wyłączasz steam, usuwasz znowu pliki rejestru i powinno działać.
Rekomendowane odpowiedzi